hilmirdadaud.blogspot.my

Demam lagi...

| On
December 28, 2011
Dah lama tak buat n3 kat sini. Dah 8 hari Ameer Faris demam, risau jangan cakap lah. Belum 6 jam lagi makan ubat..dah panas balik badan dia. Berbotol2 ubat demam dah so ambik keputusan balik kl.


Ni gambar kat Hospital Ampang Putri. Memandangkan doktar yang selalu kami jumpa bercuti kenalah kami jumpa dr lain. Rupa2nya anak ku ini peparunya dah kene jangkitan. Tak gheti nak terangkan macam maner. Dr suruh masuk ward tapi amy tak nak.


Kesian dia, sampai kene bg gas, kene sedut kat hidung dan kene inject lagi.... part ni aku memang fail nak terangkan..


Ubat untuk dia pulak kene tunggu 15 minit nak disediakan. Antibiotik sampai 2 jenis kene makan.



Benda ni pun ade.. 


Kalau dah gi Ampang Putri, tau-tau ajelah kosnya... dengan doktornye, cek darah, ubat n ntah ape2 lg, bayangkanlah kosnye..huhuhu..

Agak-agaknya kalau claim kat "kampeni" en hubbyku tu.. besar tak bijik mata depa tengok bil tu?... 

Be First to Post Comment !
Post a Comment

Dear all ~ Thank you for reading. Feel free to leave your comments here. Happy to hear your thoughts :)