hilmirdadaud.blogspot.my

Jalan jalan KL

| On
December 28, 2011
Assalammualaikum..

Pehh memang sesak betul KL hujung minggu yang lepas. Nak raya pun tak sesak macam tu. Dah dekat sebulan ni jalan kat Lumut dan Sri Manjung aje, kali ni jalan kat KL pulak.

First gi Berjaya Times Square, bukan nak gi window shopping tau tp nak gi DIGI bayar bil (saje nak bayar kat situ.. tempat lain pun boleh sebenarnye) hihihi..


.
Hari tu, anakku yang ini pulak demam.. nasib baik ayahnye ade... dialah yang dukung. Ubat demam sentiasa dibawa, cukup masa aje terus bagi.



Yang ni pulak kat Isetan, Lot 10. Sila abaikan budak yang berposing kat situ ye... bukan anak i tau.
Suruh budak2 tu bergambar dengan transformers tiruan tu, semuanya takut.. sudah  maknye ambik gambar anak orang..

NI pulak kat jambatan antara Lot 10 ngan Sungei Wang. Jalan kat bawah tu jemmmm..



 KLCC pulak.. nak gi kedai MAC. Dah gi kat Times Square n Lot 10 tp nak tengok kat sini pulak. Cari baju untuk I pad. Lepas beli baju untuk i pad tu terus balik.. tak best nak berwindow shopping lagi.. ramai sangat org.



Semua shopping kompleks  di hias cantik2... nak raya dulu pun tak secantik n semeriah macam ni. Tak adil betul lah dia org, padahal yang sambut Hari Raya lagi ramai daripada yang sambut Krismas. 
Be First to Post Comment !
Post a Comment

Dear all ~ Thank you for reading. Feel free to leave your comments here. Happy to hear your thoughts :)