hilmirdadaud.blogspot.my

Window shopping sampai sakit kaki...

| On
December 28, 2011
       Nak cite pasal jalan kat kl lagi, tapi kali ni hubby n anak2 tak ikut. Amy pergi ngan adik ipar pulak  selepas krimas. Tau2 ajelah kalau kuar ngan anak2 kalau nak gi 10 tempat yang dapat pergi pun 2-3 tempat aje, so ayahnya sukarela nak menjaga ( dia pun malas nak gi sebenarnye).
         Dah dekat 9 tahun duduk kat KL, berkali2 gi Pavilion tp tak pernah pulak masuk dari tengah (tengah ke? ntahlah lebih kuranglah). Selalu parking kat Pavilion tu tp kali ni parking kat Wisma Cosway. Murah aje RM 3.50 per entry. Lagi pun Pavilion punya parking dah FULL.  Nilah kali pertama pergi Pavilion parking dia full.


Memang cantiklah...



Dah lama berkenan dengan kasut ni, mahal punya pasal... nak tunggu kot2 ade sale. Kat KLCC tinggal saiz 6 aje (saiz kasut ni besar pulak dr kasut yg lain) tak leh beli sebab besar. kene Cari saiz 5.


Banyak betul patung beruang kat Pavilion tu. Macam macam design ade.


Ni lah orang yang kene bawak amy berjalan tu. Kalau nak shopping memang selalu ajak dia. Dia n adik dia tau aje nak cari barang kat maner... biasalah org bekerja ni memang kene selalu shopping baru lah up to date.


dari Pavilion gi Lot 10 pastu gi Sungei Wang n Bukit Bintang Plaza, balik semula ke Pavilion tp singgah kejap kat Sephora . Memang dah sakit2 kaki... tulah pakai kasut tinggi2 lagi. Haus pulak tu nasib baik bukan bulan puasa. Kasut yang berkenan kat hati tu, saiz 5 semuanya dah habis.



Kita org berjalan dari pukul 2 sampai pukul 6. Ingatkan nak terus balik tp menyinggah pulak di Cotton on tu ade sale, tp tak beli pun saiz utk org yang slim aje kat situ. Nichi pun dah tak best. Tak pe nanti cuti raya cina kalau ade rezeki nak gi JPO pulak. Dengar citer kat sane murah sikit dari kat sini.

Sampai rumah, si kecil tu bising mulut dia, tak puas hati mamanya pergi lama sangat. Abg2 nye ok aje. Yang paling tak best, kaki sakit sampai keesokkan hari nye.

Be First to Post Comment !
Post a Comment

Dear all ~ Thank you for reading. Feel free to leave your comments here. Happy to hear your thoughts :)