hilmirdadaud.blogspot.my

KENAPA KAU SLOW SGT... GRRRRR

| On
February 16, 2012
Assalammualaikum....

Beberape hari ni internet kat umah Amy ni sgt..sgt slow. Susah betul nak bw n nak buat n3. Kacau sungguh sampai mood pun  terjejas tau... Nak kate dah hit limit, tak de pulak massage kate dah hit. Rasanya bil bulan ni baru nak start. Nak kate tak de 3G... ade aje Amy tengok.

MEMANG SLOW SGT.. 



Kadang 2 kalau dah terlalu geram... haaaa mcm yg kat atas ni. Bukan nak mengadap komputer aje. Banyak keje lain lagi nak buat.

 Nasib baik waktu2 mengadap komputer tu Amy sorg2 aje kat umah kalau tak.... habislah semua yang mengacau... hahaha kene bom.

Pada kawan2 yg lain, sorry kalau Amy tak dtg meninggah.. kdg2 datang tapi tak bg komen atau tak tinggal jejak. Pada yg ade kotak jerit tu, sempatlah Amy tinggalkan jejak. 

JGN MARAH YE... HIHIHI.
2 comments on "KENAPA KAU SLOW SGT... GRRRRR"
  1. aduhhh dikk
    kami2 pagi2 nie punnnn sloww tenet dikk
    huhuhuh mencik ! ... ;)

    ReplyDelete
  2. buat kunjungan balas..time kasih ye sudi kesana..

    ReplyDelete

Dear all ~ Thank you for reading. Feel free to leave your comments here. Happy to hear your thoughts :)