hilmirdadaud.blogspot.my

Rabu yg bizi..

| On
February 09, 2012
Assalammualaikum...

Tajuk kat atas Rabu yg bizi tp ari ni dah hari khamis hihihi... kan namanye dah bizi tu yg tak sempat nak kuar semalam,dia keluar hari ni.

Semalam selepas uruskan anak2 ke sekolah, kemas rumah sikit. Rumah Amy ni rumah tinggi bak kata anak sedara Amy hihihi so adelah tanam pokok sikit kat balkoni tapi sekarang banyak dah mati. Kami semua duduk di Lumut masa cuti sekolah bulan lepas jd tak de sape yg siram pokok2 tu. Jd pagi semlm sibuk buang pokok2 mati.



Kek kukus buah
Petang pulak selepas hantar Ameer Irfan ke sekolah agama, saje gatal tangan cuba resepi baru kek kukus.


 
Nilah rupanya setelah di potong... banyak buah tapi dry dr resepi yg amy cuba sebelum ni. rasanye pun kureng sikit.


Kalau nak dibandingkan dengan yg sebelum ni... Yang ni memang tak handsome rupenye tp jelas ketara ke moist an dia kan... rasanya pun lebih sedap berbanding yg amy buat semlm.

So lepas ni akan buat Kek kukus buah ni guna resepi sebelum ni just kene control api supaya dia cantik naik mcm yg kat atas tu.





Be First to Post Comment !
Post a Comment

Dear all ~ Thank you for reading. Feel free to leave your comments here. Happy to hear your thoughts :)