hilmirdadaud.blogspot.my

Herbalife...Saya nak kurus.

| On
March 16, 2012
Assalammualaikum...

Sebenarnya Amy dah lama berniat nak ambik herbalife tapi memandangkan harganye agak mmmmmm, bulan jan 2012 barulah tertunai hasrat Amy tu. Itu pun sebab masa cuti sekolah hujung tahun lepas Amy berada di Lumut dan berjaya menaikkan KG dgn mendadak. Bila dah naik tu, banyak baju yang dah takleh nak pakai. Badan pun rasa lesu aje. Memang tak best betul.



Starter pack utk yg nak kurus.




Kene ambik 2 kali sehari. 

Yang bestnye ambik shake ni... Amy tak payah susah2 lagi nak fikir nak masak ape n nak makan ape. Utk anak2.. amy masak yg simple aje. Lagi pun shake ni sedap juga rasanya.


Masa pergi Cameron Highland hujung tahun lepas.

Masa kat Cameron Highland hari ahad yang lepas. Ni gambar sebelum sampai lumut. Dah sampai lumut jawabnye membesar balik Amy ni. Susah tau nak kontrol makan kalau gi jalan2. Amy ni suka mkn, badan pun senang naik.

Kalau boleh Amy nak cepat2 turun ke  50kg atau kurang sbb tabung dah semakin ringan kerana membeli benda ni setiap bulan. Kalau dah berjaya kurus, nak maintain tu tak delah banyak sgt RMnya mcm sekarang ni...

Tapi hubby Amy lain pulak citenye.. tak payah nak ambik benda2 yg macam ni,  kurangkan makan atau puasa aje dia dah boleh turun berkilo-kilo.

Tak caya.. tengok ni..

Dulu.. 

Ahad lepas..

Kurus banyak kannn, org lelaki ni senang betul nak kurus. Tak payah nak keluar duit utk slimming product, tp kuar duit utk wife dia pulak.. huhuhu. Lambatnye aku ni nak kurus.



2 comments on "Herbalife...Saya nak kurus."
  1. herbalife, nisah tak penah cube.. tp nisah penah cube Jus Mate 5, yg tu berkesan jugak.. macam minum air oren je.. tp skang nisah dh stop minum so badan pon naik la balik hehehe

    ReplyDelete
  2. yg susahnye bila dah kurus nak mantain tu yg payahkan..apa pun good luck!!

    ReplyDelete

Dear all ~ Thank you for reading. Feel free to leave your comments here. Happy to hear your thoughts :)