hilmirdadaud.blogspot.my

Makan malam di Horizon Garden.

| On
March 15, 2012
Assalammualaikum...

Semenjak adé kat Lumut ni, makan luar ajelah tak masak pun...hihihi masa nilah nak cuti memasak tapi asyik nak kene fikir nak makan ape n kat maner pulak. Kalau nak masak... nak kene beli mcm2 pulak pastu kene angkut balik kl, malaslahhh.

Semalam, hubby amy balik dr opis aje terus kami sekeluarga keluar makan. Kali ni try kedai yang kat bawah ni.. Horizon Garden kat Manjung.



Gambar ni ambik masa nak balik. Masa datang tu hujan masih turun lagi tak leh nak ambik gambar.



Dah lapar sangat,  makan nasi dulu. Lauk tak sampai lagi.


Gambar lauk dah kene makan.. dahhh, lauknye sampai satu2.



Takpelah sekali sekala dlm setahun dua makan mahal. Lepas ni tak dapat dah, nak makan macam ni kene masak sendiri lah jawabnye.

Walaupun mahal tapi puas hati.. lauknya sedap nak kuantitinye pun banyak sampai bungkus bawa balik. Haiiii kalau datang Lumut ni memang  KG akan bertambah2. Balik KL nanti kene diet balik ni...

8 comments on "Makan malam di Horizon Garden."
  1. Alahai...gambar makanan lagi, sedapnya ☺☺☺

    ReplyDelete
  2. oo patut la macam kenal je tempat ni, nisah dulu duk manjung juga, selalu makan kat sini.. kalau berkesempatan singgahlah makan dekat Nasi Ayam Mama, famous jugak la kedai tu, sebelah bangunan Horizon je (^_^)

    ReplyDelete
  3. Nasi ayam mama pun dah cuba... sedap jugak. Caca marba aje belum try..

    ReplyDelete
  4. caca marba? bg pendapat peribadi nisah, tak sedap!! tp kalo skang dh tukar chef mgkn dh sedap kot hehehe

    ReplyDelete
  5. hurmmm tempat best kalau kena ngan menu yg sedap2 berbaloi2 kuar duit banyak kan dik ;)

    ReplyDelete
  6. sekali sekala mmg takpe...tiap2 ari makan kat luar mmg kempis poket hehe

    ReplyDelete
  7. dah berbelas tahun akak tinggalkan manjung. habis blajar je dah tak penah jejak kaki kat manjung lagi. rs rindu la pulak. byk kenangan zaman blajar kat manjung

    ReplyDelete
  8. gambar makanan mmg menggoncang nafsu saya...huhuhu

    ReplyDelete

Dear all ~ Thank you for reading. Feel free to leave your comments here. Happy to hear your thoughts :)