hilmirdadaud.blogspot.my

Mengimbau kembali...

| On
March 20, 2012
Assalammualaikum...

Sedih.....lepas ni tak tau bila nak gi  Lumut lagi. Kerja hubby Amy yang kat Lumut tu mungkin akan habis dlm bulan April ni.. tak dapatlah nak rasa cuti lama2 kat tempat org lagi.

Kali ni Amy nak tepek gambar2 yang Amy ambik masa cuti sekolah hujung tahun lepas masa kat Lumut. Mengimbau kembalilah konon-kononnye ni hihihi... 




Dalam perjalanan nak ke Teluk Batik.... yang kelakar nye org lain semua pakai baju biasa masuk dlm laut tu tp anak2 amy pakai swimming suit. Ini semua sbb mama dia lupa pack  baju yg sesuai masa dtg Lumut. 


Budak2 ni duduk kat gigi air aje sbb semuanye takut ngan ombak.

Tesco Manjung

Jeti Lumut.





Kapal tentera laut yang dah dijadikan muzium kat Lumut. Nama dia amy dah lupa. Tiket nak masuk .. dewasa RM10 kanak2 RM6 kalau tak silap Amy. Dekat RM40 jugaklah Amy kene hari tu. Amy
 rasa tak berbaloi harga tiket ngan kapal tu.


Play ground yg ade dekat-dekat situ.



 Kat atas jambatan nak gi kapal tu.


Yang ni pulak kat depan hotel orient star. dah tak tau nak gi maner ptg tu, beli rambutan makan kat situ sambil menikmati pemandangan tepi laut.

Macam biasalah... budak2 ni maner gheti duduk diam, ade aje keje diorg.


1 comment on "Mengimbau kembali..."
  1. lama sudah lia tak ke lumut.. dulu penah teman hubby pegi memancing kat lumut..:)

    ReplyDelete

Dear all ~ Thank you for reading. Feel free to leave your comments here. Happy to hear your thoughts :)