hilmirdadaud.blogspot.my

Rasa macam nak raya pulak...

| On
March 26, 2012
Assalammualaikum..

Hari sabtu yang lepas, takdelah banyak  aktiviti pun. Selepas hantar anak2 gi Kumon, amy ajak en hubby gi Herbalife kat KL. Kononnya kalau gi pagi2 , org tak ramai tapi bila sampai aje kat situ... alaaaaahai menyesal tak order online. Klu dah order kan senang dtg pick up aje tak payah tunggu sampai pukul 1:30 ptg.


 Tu baru yg kat dalam, yg kat luar ni pun ramai jugak.. Amy dapat no 1091 tapi kat kaunter tu baru no 1032... lama kene tunggu huhuhu..


Botol air 2000ml.

Kebanyakkan org yg kat situ bawa botol ni.. terlintas pulak dlm hati "best juga klu ade botol ni senang nak bawa air." alasan aje tu hihihi.. sampai rumah, anak amy dah usung botol ni kulu kilir dulu baru mamanye dapat membelek.

 Lama sangat kat herbalife tu, budak2 yg gi kumon pun dah balik. Masuk aje Amy dlm kete semuanya mengadu dah lapar sgt. Kesiannye. Lepas tu amy nak gi cari tudung kat Jln Masjid India dan Jln TAR pulak tp sebelum tu kami gi menyinggah dulu ke restoran Zam-Zam.

 Bila gi sini rasa macam nak raya pulak.. yelah setahun berape kali aje dtg sini. Yang wajib datangnye bila nak cari kain buat baju raya aje.


 Tengok kat pasar tu takde yang bekenan pastu singgah kat Hajra. Amy nak cari tudung yang hitam yang plain aje sbb senang bila nak antar atau nak jemput anak sekolah, tak payah nak fikir2 nak pakai tudung ape nak match ngan baju... sarung aje n jalan. Senang.

Kat situ amy beli tudung hitam plain (Lycra) RM 15 dan biru gelap (Cotton) RM33. Susah betul nak jumpa tudung yang bekenan.

 kat Jln Masjid India


Semua House.

Pendek kata kalau dah kuar ngan anak2 ni tak payahlah nak beranggan2 nak menyinggah banyak kedai, pening kepala nak cepat balik aje rasanya. 

Parking kat Semua House skang dah mahal. Amy kena RM7. Klu dulu-dulu hari sabtu n ahad dia bagi kadar tetap (fixed rate) takde pakai jam-jam pun. Tu sebabnye kalau tak bawa anak2 Amy naik LRT aje. Jimat duit minyak n duit parking.

Tak sempat nak menziarah Jakel n kawan2nye. Raya kan lama lagi..... tapi dah ade ke yg beli kain utk hari raya?
Be First to Post Comment !
Post a Comment

Dear all ~ Thank you for reading. Feel free to leave your comments here. Happy to hear your thoughts :)