hilmirdadaud.blogspot.my

Sebelum cuti berakhir..

| On
March 21, 2012
Assalammualaikum...

Hari2 terakhir cuti sekolah yang baru ni (mcm tak best aje ayat amy ni, tak pe sila abaikan). Seperti yg lain, Amy juga bawa anak2 gi tengok citer Seefood. Kali ni kita org gi kat 1Sharmelin shopping mall yg baru dibuka....yg dekat sgt ngan umah Amy tu.

Memandangkan tempat tu baru lagi dibuka jadi tak banyak kedai yg boleh dituju. Yang bestnye... nak tengok wayang tu tak ramai orang. Kalau nak duduk ikut suka pun boleh.


Tengoklah budak2 betuah ni...

Citer The Lorax ni mcm best aje.. 

Nampak kosong..


Boleh main badminton kat sini tp tak pasti kene bayar ke tak. Yang Amy pasti parking kat sini  masih lagi free.





Esok nak sekolah, ari ni baru nak gunting rambut... itu adalah kebiasaan yang amy lakukan. Rupa-rupanye bukan amy sorg aje yg buat mcm tu... ramai jugak yg mcm amy ni.


Nasib baiklah masa kami sampai tu, semua budak2 yg ade kat situ dah siap n nak balik dah. Jadi masuk aje,  terus gunting rambut tak yah tunggu lama spt sebelum-sebelum ni. 

Kebetulan kedai tu ade 3 kerusi utk gunting rambut... ngam2 ngan anak amy yg ade 3 org ni. Sekejap aje dah siap.
2 comments on "Sebelum cuti berakhir.."
  1. mesti sonok anak-anak dapat berjalan2 ye.. :)

    ReplyDelete
  2. time2 camni lah saat2 yg ditunggu olh ank2 kan... seronok mereka :-)

    ReplyDelete

Dear all ~ Thank you for reading. Feel free to leave your comments here. Happy to hear your thoughts :)