hilmirdadaud.blogspot.my

Tempahan terakhir sblm cuti sekolah..

| On
March 12, 2012
Assalammualaikum...

Ini adalah tempahan terakhir sebelum cuti sekolah bermula. Seperti biasa kalau cuti sekolah, mestilah Amy akan ke Lumut utk bersama2 En Hubby. Tempahan ni dari jiran tak seblok ngan Amy. Dia order Kek kukus buah (ade buah pala) n Kek cheese coklat.




Fresh.... baru kuar dari piuk kukus setelah terkurung kat dalam tu 4 jam.



Kuar dari loyang... nak masuk kotak.



Tali  tu buat penambah seri... 



Seperti biasa, Ameer Nasiim akan tanya "ni nasiim punye ke?" so... kene buat dua.



Ni jiran Amy puny cheese kek.. tak lawa pulak atasnye tu..



Last minit baru dapat idea... letak coklat ganache tp disebabkan dah suntuk n nak cepat... ade buble pulak.

Cheese cake ni Amy guna Baryl Milk coklat ( abailah ejaan amy ni). Faham2 ajelah harga coklat tu ye. Hantar pukul 12 n terus bertolak ke Cameron Highland. Harap2 sedaplah sbb selalunye Amy guna dark coklat tp org tu tak suka dark coklat. 

Lepas ni nak update pasal CH pulak...tungguuuu.


Be First to Post Comment !
Post a Comment

Dear all ~ Thank you for reading. Feel free to leave your comments here. Happy to hear your thoughts :)