hilmirdadaud.blogspot.my

Lega...

| On
April 17, 2012
Assalammualaikum...

Lega akhirnya persiapan nak sambut besday Ameer Faris n Ameer Nasiim selesai...

Hari ni 17 April, 2012 genaplah Ameer Nasiim 4 tahun. Ameer Faris pulak hari jadinya dah lepas pada 22 Jan 2012 dan kami tak buat ape2 pun. 

So.. hari ni buat sekali, senang. Dua2 kek t tulis nama mereka berdua, tak de rebut2 dah.


Kat dalam ni kek coklat Moist. Satu topping fresh cream dan satu lai choc ganache..

Mamanya over pulak bila part men deco kek ni, kononnya nak simple aje... tp apekan daya tangan ni gatal aje nak tambah tu nak tambah ni.. Kalau budak perempuan memang Amy letak banyak2 bunga nasib baik anak2 ku itu lelaki.


Ni lah "jajan-jajannye"... ape ek namanye, dah lupalah.. 

Semuanya dah dihantar ke Smart Reader.. sambut kat sana, senang keje mamanya. Tak payah nak kemas rumah banyak kali. Malas betul mamanya ni kan..
2 comments on "Lega..."

Dear all ~ Thank you for reading. Feel free to leave your comments here. Happy to hear your thoughts :)