hilmirdadaud.blogspot.my

Tempat buang masa...

| On
May 02, 2012
Assalammualaikum...

Hari isnin yang lepas, Amy ngan en hubby gi celcom Jln Ampang kat Menara Atlan tu. Dah setahun isi borang utk Termination.. tp sampai skang masih tak  dapat balik deposit..

Awal bulan lepas en hubby call diorg kata lupa nak proses,  nanti dlm 2 minggu lagi boleh collect. Di sebabkan kebizian.. baru semlm berpeluang gi sana. Ambik no pukul 9.58 tapi pukul 11:30 baru no kami di panggil.


Kaunter ade 10.. Bukanya 4 aje.



Orang yang datang punyalah ramai...


Lama kena berdiri...

Ingat kan boleh dapat hari tu... boleh pulak dia cakap yg cek dah antar kat rumah.. penipu betul, Kalaulah tak de org mestilah posmen tu tinggalkan nota kata dia dtg tak de org, so kena collect kat maner2 ke.. Akhirnya suruh diorg antar kat rumah aje, tak kuasa nak dtg lagi. Entah2 citer yg sama berulang lagi.. huhuhu.

Ingat ke sempatlah nak gi tempat lain sblm pukul 11:30 tapi .... Nanti pukul 12 Ameer Faris n Ameer Nasiim balik, tak sempat pulak nak ambik..

Selain bank Rakyat Desa Pandan, bagi amy sinilah tempat yg buang masa aje kalau pergi. 
Be First to Post Comment !
Post a Comment

Dear all ~ Thank you for reading. Feel free to leave your comments here. Happy to hear your thoughts :)