hilmirdadaud.blogspot.my

Mata Ameer Faris dah baik..

| On
June 19, 2012
Assalammualaikum....

Hari Jumaat minggu lepas gi hospital lagi sbb nak keluarkan contact lenses dari mata Ameer Faris. Masa nak masukkan punyalah susah tapi bila nak keluarkan kejap aje.



Tak gi sekolah lagi hari ni...

Luka kat mata tu dah ok cuma kena letak eye drop n ubat mata pada waktu mlm selama 2 minggu. Lepas ni minta2 lah perkara mcm ni tak terjadi lagi.



Doktor yang merawat mata Ameer Faris.


Ameer Nasiim pun tak gi sekolah...


Balik... masa lalu kat Ampang Point, nampak kedai CupcakeChic. Teringin nak merasa cupcake yg 'femes' ni.


Ambik 4 aje...



Coklat cupcake utk Ameer Nasiim dan Ameer Irfan. Tiramisu puak utk mamanya.




Yang ni pulak untuk Ameer Faris.

Oklah... nak kata sedap sgt tu tak delah tapi tiramisu tu lebih sedap  drpd yang kat SR tu.



Mahalnya.... Kenalah bayar jugak, teringin nak rasa punya pasal.

2 comments on "Mata Ameer Faris dah baik.."
  1. semoga mata ameer cpt sembuh...tgk cc tu teringin la pulak hahha

    ReplyDelete
  2. seriaunya saya... bab2 mata ni.. emmm tu yg takut dgn contact lense tu.. pe2 pun mg cpt2 baik sepenuhnya...

    wah sedapnya cupcake tu.. dahlah pose.. comel je gambonya.. hehhe

    ReplyDelete

Dear all ~ Thank you for reading. Feel free to leave your comments here. Happy to hear your thoughts :)