hilmirdadaud.blogspot.my

Anniversary yg ke 10

| On
July 06, 2012
Assalammualaikum...

Alahai... dah tgh mlm baru dapat buat n3, walaupun dah pukul 12 lebih.. anggap aje belum lagi hihihi.. boleh ke macam tu?

Hari ini... 5 Julai, 2012 - Anniversary perkahwinan ku yg ke 10. 


Gambar dolu-dolu... bolehlah eik letak gambar ni, tak de idea nak letak gambar lain.

Tak sangka pejam celik pejam celik dah 10 tahun usia perkahwinan kami. Hari ni tak de sambut pun just ucap selamat aje antara kami berdua. Dalam hati, paling kurang pun nak jugaklah gi dinner tp en hubby Amy byk keje n tak de sape nak jaga anak2. Dinner kat umah ajelah. Kek pun tak buat sbb mixer masih belum berganti lagi. Tak pelah, mungkin lambat sikit kut kek tu. 

Walau apa pun, Amy bersyukur kepada Allah kerana memberi Amy seorang suami yang sangat baik dan menyanyangi Amy. Semoga kebahagian kami berkekalan. Amin.




13 comments on "Anniversary yg ke 10"
  1. tahniah...selamat uangtahun ke 10..comelnyer gmbar kak amy kawen dulu..hehe..=)

    ReplyDelete
  2. tahniah dikk
    selamat ulang tahun perkahwinan buat amy dan suami
    semoga kekal bahagia ke hujung nyawa ..
    aminnnnnnnnnn

    x perlah dikk , lepas dia x sebuk celebrate ok .. akk nye anniversary pun bulan 7 nie .. hurmmm ;)

    ReplyDelete
  3. Selamat ulangtahun perkahwinan yang ke 10 ya, moga terus kekal bahagian selamanya

    ReplyDelete
  4. tahniah..10 tahun jangkamasa yg agk lama juga tu...semoga kekal bahagia hingga ke syurga..

    ReplyDelete
  5. tahniah dear...10 tahun..hurrmm..lame..saye ni baru nak masuk 2 tahun...bertatih lagi menyesuaikan diri..:) hepi anniversary..:)
    muker tak berubah dari awal kawen sampai sekarng..tetap maintain cantik...

    ReplyDelete
  6. Auuww.. comel la gamba tu.
    Kenangan tu dolu dolu..

    Selamat Menyambut Ulangtahun ke 10 ye!!

    ReplyDelete
  7. Tahniah.Happy anniversary ...semoga berkekalan jodoh hingga keakhir hayat dan dirahmati Allah dunia dan akhirat.

    ReplyDelete
  8. Happy anniversary!!
    10 tahun tuh, 1 pencapaian yang sangat baik :)
    keep counting

    ReplyDelete
  9. selamat ulangtahun ke 10... moga kekal hgga ke syurga.. :-)

    ReplyDelete
  10. happy 10 anniversary...moga bahagia hingga akhir hayat :)

    ReplyDelete
  11. amin...tahniah kak =) semoga berbahagia dunia & akhirat..

    ReplyDelete
  12. happy anniversary yg ke 10...
    moga kekal hingga hujung nyawa..
    amin....

    ReplyDelete

Dear all ~ Thank you for reading. Feel free to leave your comments here. Happy to hear your thoughts :)