hilmirdadaud.blogspot.my

Dah pagi baru nak buat...

| On
July 04, 2012
Assalammualaikum...

Dah selesai mengadap novel... ni dah boleh mengadap blog pulak. Sebenarnya nak start malam tadi tapi tau ajelah.. mlm selasa ni ada rancangan fav kat tv tu hihihi.


Pagi ni nak tepek gambar budak bucuk tak mandi lagi ni... Nilah kebiasaan dia setiap pagi kalau hari sekolah.

Suruh buat malam dia tidur awal pulak, bila dah pagi baru tergesa2 nak buat. Nasib baik van ambik pukul 8:15 pg.

4 comments on "Dah pagi baru nak buat..."
  1. ala comelnya, takpe yang penting ada semangat nak siapkan kerja sekolah tu, pagi pun pagilah...hehe

    ReplyDelete
  2. alahai sempat ke buat tu...?
    takpela, janji rajin buat homework.

    ReplyDelete
  3. Heheh...Hilmirda... camtu lah anak akak yang bongsu ni... suruh buat malam dah terlena...pepagi kejutkan dia buat homework...sambil tu bisinglah mulut mak dia ni membebel...heheh

    ReplyDelete
  4. tul kate yus tu... janji ade semangat... dan ade rase tanggungjawab nak wat kerja yg cikgu bagi... berape umo ni.... cumell..

    ReplyDelete

Dear all ~ Thank you for reading. Feel free to leave your comments here. Happy to hear your thoughts :)