hilmirdadaud.blogspot.my

MF3 yang tak best..

| On
August 02, 2012
Assalammualaikum...

Pagi ni mendung aje... mcm nak hujan, oklah tu sbb dah lama tak hujan kat sini. Panas bukan main di tambah lagi ngan jerebu. Kat KL aje ke yg jerebu... kat tempat lain jerebu tak?.

Kejap aje dah 12 hari kita puasa, rumah Amy masih belum siap lagi kemas di tambah pulak nak buat persediaan hari raya. Hari ni plan nak start buat biskut raya kalau nak siapkan rumah dulu tak taulah bila dapat buat biskut tu. Amy ingat minggu last puasa baru sambung balik kerje2 mengecat. 



Hari Sabtu yang lepas, kitaorg satu family gi Pameran Perabot dan Hiasan Rumah kat KLCC. Masa sampai tu pagi lagi lebih kurang pukul 11 dan masih lenggang lagi. Selalunya klu cam ni parking semua dah penuh.


Tak dapat nak ambik gambar kat dlm sebab nak pegang anak2 kiri kanan. Tak boleh lepa... kang hilang anak aku.
Patutlah lenggang... tak best langsung, selalunya klu ade event yg mcm ni ada mcm2 kat situ kali ni kipas pun tak de. Kesimpulannya, tak banyak pilihan yg ada jd baik tak payah pegi.


Sblm balik singgah kat KLCC jap.


Mula2 sorang...


Lepas tu yg kecik tu pun nak naik jugak... 


Kat tengah2 KLCC... lepas tu ada org menari tarian tradisional lagi. Ameer Irfan tak habis2 bertanya mcm maner diorg bawa masuk rumah tu ke dlm KLCC. Mamanya pun tak tau mcm maner.


7 comments on "MF3 yang tak best.."
  1. tempat saya pun jerebu...bau asap...

    ReplyDelete
  2. assalam..
    ari ni tmpt akk pun ujan pagi..alhamdulillah..dah beberapa ari x ujan..hurmm..awalnya amy nak wat biskut raya..akk start mggu dpn baru nak wat..nak siapkan tempahan tart nenas utk kengkawan dulu..

    ReplyDelete
  3. suka tengok gmbar last tu yg ada umah kg.cantik.perak pun jerebu gak beberapa hari ni..cuaca panas

    ReplyDelete
  4. Di JB pun sama Amy sejak mula puasa sampai hari ini terus panas. Berdenting panas kalau tengahari. Kita duduk di ofis memang tak rasa tapi kalau keluar akan rasalah punya paaanas sangat!!

    ReplyDelete
  5. kat kdh pun jerebu sis....mesti penat kan nk buat kuih lg kemas umah lagi hihi

    ReplyDelete
  6. kat klang pagi ni hujan..kalau semalam jerubu tebal sangat...wah dh besar anak teruna yer..

    ReplyDelete
  7. jerebu skrg nie dikk ..
    disini pun same aje ..
    aah pic last tuu cantik ;)

    ReplyDelete

Dear all ~ Thank you for reading. Feel free to leave your comments here. Happy to hear your thoughts :)