hilmirdadaud.blogspot.my

Ameer Faris Iman..

| On
September 26, 2012

Assalammualaikum...



Setiap pagi lebih kurang pukul 8:20 Amy dan budak dua org ni  akan turun tunggu van kat bawah. Setiap pagi jugaklah mereka akan bermain lari2 kat sini. Entah apa yang best Amy pun tak tau.

Boleh nampak tak Ameer Faris kat belakang tu.... cer tengok apa yang dia buat. Kan ke saja aje nak suruh mamanya membebel pagi-pagi lagi. Kalau jatuh kang .... 

Diantara mereka bertiga, Ameer Farislah yg paling lasak... ada aje yg di buatnya, panjat sana panjat sini buat sepah pun dialah ketuanya tapi.... ada tapinya tu dialah yang paling rajin menolong Amy. Boleh diharap menjaga Ameer Nasiim (jaga dan sakat sekali..) Tukang sibuk dan tukang report pun dia jugaklah hihihi.. pantang kalau yg lain buat salah mulalah.... mamaaaa, tak pun ayahhhh.
12 comments on "Ameer Faris Iman.."
  1. bila anak bujang melasak..hihi
    takleh bayang bila Hakim dah besa nnt :)

    ReplyDelete
  2. kalau anak lelaki cmni lah kan..ade jer idea nak panjat2nya.. :)

    ReplyDelete
  3. ada anak bujang camtu le. sama gak cam anak akak. hero kecik tu mmg lasak. luka di lutut n siku ni kiranya tak sempat kering dah luka semula.

    ReplyDelete
  4. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
    Replies
    1. This comment has been removed by the author.

      Delete
  5. Amy nanti kasi alamat kat e-mail ida yer.
    baby_billa@yahoo.com

    ReplyDelete
  6. Dengan adanya dialah rumah akan ada bersuara.. cerialah rumah bila tidur mesti sunyikan..

    ReplyDelete
  7. Hehehe...bdk bijak mmg mcm tu...ada je aktiviti tmbahan yang dia akan buat...

    ReplyDelete
  8. cerdiknya dia..:) cmel lak tu.tukang report yg xtahan tu.:)

    ReplyDelete
  9. bagus gak tu.. sbb kira macam seimbang.. :-) rajin menolong tu lah yg plg bagus.. ringan sikit keje kita.. hihi

    ReplyDelete

Dear all ~ Thank you for reading. Feel free to leave your comments here. Happy to hear your thoughts :)