hilmirdadaud.blogspot.my

Jom cuci mata..

| On
September 27, 2012
Assalammualaikum...

Hari ni tak sempat nak cari idea untuk buat n3, Amy nak mengemas yard kat belakang yg bersepah tu. Masih ada lagi barang yg bersepah kat situ termasuklah lampu2 gantung. Tak tau mana nak letak lampu2 tu ingat nak antar balik kampung tapi entah bilalah tu.

Amy suka simpan gambar2 rumah yg cantik.. boleh bagi idea nak deko rumah.


Amy suka dapur ni... feminin kan..


Yang ni pulak macam bilik org kaya-kaya.. 


Amy suka dressing table ni... kat maner boleh dapat yg mcm ni ek?  Mungkin harganya boleh buat belanja berbulan2 kan..


Yang ni cantik jugak..



Best kalau boleh buat bilik anak2 macam ni tapi bilik sempit.. tiru kaler ajelah..


Suka langsir tu..



Walaupun ruang kecik tapi cantik jugak... 



Yang ni paling Amy suka ... simple aje.


 Yang pasti tak nak yg macam ni.. 


Amy suka gambar2 yang macam ni ... tak dapat mcm ni pun tak pelah janji dapat berangan. 

Mungkin Amy akan BW lambat sikit hari...ok nak sambung mengemas... daaaa.

14 comments on "Jom cuci mata.."
  1. teringin bilik baca camtu, nampak tenang sgttt

    ReplyDelete
  2. waaa..semua cantik cantik..bestnya kalau dapat hias macam tu..huhu

    ReplyDelete
  3. Semua cantik2. Selamat mengemas.

    ReplyDelete
  4. aduhh cantik2 ..
    tapi akk sukelah yg dlm laut tuuu
    ahahhha leh tgk pelbagai jenis ikan ..
    adehhhhhhhhh
    seyess cantik2 :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Takut kalau ada ikan jerung tengok aje kita tidur hihihi.

      Delete
  5. semua cantik..
    tp ida rasa Amy ni seorang yang lemah lembut.
    jadi ida sarankan..
    bilik tidur yg b'warna pink & biru lembut.
    mmg sesuai utk Amy.

    ReplyDelete
  6. suke konsep bilik yg number 4 tu.. combination kaler hijau n merah.. cantik. thanks kak. ni tgh cari idea utk deco bilik.. hehe dh dpt dh idea.. hoorey hoorey.. (^_~)

    ReplyDelete
    Replies
    1. kenapa tak leh gi blog awak yer? puas klik tak ada jugak.

      Delete
    2. oo mgkn aritu nisah private kan.. so skang dah on kot..dah boleh klik kot.. thanks ye , melawat blog nisah (^_~)

      Delete
  7. Bilik cklat n bilik bacaan tu dh jd idaman kalbu...:-)

    ReplyDelete
  8. kalau betoi2 dapat best kan.... seronok lak tgk gambar2 ni :-)

    ReplyDelete
  9. Cantik nye.. Berkenana juga dpt bilik mcm ni..

    ReplyDelete
  10. bestnyer klu jd kenyataan semua tu hehehe

    ReplyDelete

Dear all ~ Thank you for reading. Feel free to leave your comments here. Happy to hear your thoughts :)