Friday, November 23, 2012

Lega... masalah dah selesai.

Assalammualaikum...

Kejap aje dah hari Khamis kan... cuti sekolah pun dah dekat 2 minggu. Cuti kali ni belum ada rancangan nak pergi mana2... lagi pun en hubby susah nak dapat cuti. 

Hajat di hati.... nak gi Singapore tapi memandangkan passport yg tak di renew lagi + $$$$ + cuti en hubby yg tak pasti = Macam tak tercapai aje. Kalau dapat balik Melaka pun best jugak.. kat sana dah ada mcm2 skang ni ... angan-angan ajelah jawabnya.

Semalam bukan main Amy risau lagi bila header kat blog ni dah hilang. Semuanya gara2 Amy memandai mendelete gambar kat piccassa tu, tak pasal2 kena buat header baru. Buat Yg ringkas aje dah.... kang rumah tak berkemas masak pun tak asyik mengadap komputer aje kejenya.

Amy sangat berterima kasih kepada Lyafrina kerana sudi berkongsi jalan penyelasaian bg masalah Amy tu. Kepada sesiapa yang tak boleh nak upload gambar bila melebihi had bolehlah klik kat sini


Gambar kabur pulak... sorrylah ye, kalau letak ex-large tu nanti tulisan Admin tu tak nampak pulak.

Setelah ikut step by step akhirnya dah boleh upload gambar balik. Lepas ni dah boleh keluarkan cerita2 basi Amy tu.

6 comments:

  1. bestnya jejalan melaka..saya suka jejalan melaka..:)

    ReplyDelete
  2. Noted. Saya byk juga upload gambar. Mungkin lpas ni turn saya plak kot...hehehe...

    ReplyDelete
  3. tulah akk baru je ke rumah lya
    bagus kan dia
    sudi share ngan kawan2
    lepas nie kalau ada masalah macam amy
    sure akak terjah blog dia ;)

    ReplyDelete
  4. alhamdulillah...settle mslh xde la duk terkenang2 je kan akak...=)

    ReplyDelete
  5. dayah pun byk upload gmbr..

    thanks sharing info dan pengalaman...

    mood standby je la dgn blog nih..

    :)

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...