hilmirdadaud.blogspot.my

Gembiranya saya hari ini..jgn jeles tauuu..

| On
February 01, 2013
Assalammualaikum....

Gembiranya dalam hati.... mulut ni pun asyik nak tersengih sengih aje.. Mananya tak gembira hari ni dapat pulak mengadap blog yg dah lama terbiar ni.

Hari ni seronok sbb anak2 dan en hubby cuti so tak payah nak terkejar2 + hari jumaat tak boleh nak jln2 nanti tak sempat pulak en hubby nak gi masjid. Lupa pulak nak bagitau.. hari ni hari wilayah jadi mereka cuti hari ni. Cuti lagi nanti selang seminggu cuti lagi... bestnya byk cuti hihihi.

Jemput-jemput, chic finger dan kuah kari.

Hari ni sarapan simple aje jemput-jemput cicah kuah kari ayam smlm.. selalunya org panggil cekodok, tak kisahlah benda yg sama kan.. 

So.. selesai sarapan, kemas apa yg patut, siram pokok dan sidai baju teruslah mengadap kat sini.. aktiviti menyapu, menyental, mengemop dan sebagainya cuti hari ni yea.. nak melepaskan rindu kat blog dulu.. nak menyenggah blog kawan2 lagi.. dah miss byk cerita dah ni, bizi... bizi byk nak buat ni hihihi.

5 comments on "Gembiranya saya hari ini..jgn jeles tauuu.."
  1. seronokna bila suami isteri pun cuti sama, taklah bosan aje duduk rumah sorang2

    ReplyDelete
  2. Siapa yg tak seronok kalau cuti. Kakak paling suka kalau cuti yg bertindih-tindah Amy. Tapi Johor kerja hari ini huhu...

    ReplyDelete
  3. walaupun simple tp sedap..salam kenal dr nealopah bukan nealofa.hehehe dono polow sini jugak. jemput singgah blog sy jugak.

    ReplyDelete
  4. amboi.. suka dia yer.
    lovely pun suka gak bila Amy dah update N3.hihi
    rindu kat Amy..

    ReplyDelete
  5. assalam..
    singgah n follow sni :)

    ReplyDelete

Dear all ~ Thank you for reading. Feel free to leave your comments here. Happy to hear your thoughts :)