hilmirdadaud.blogspot.my

Anak-anak ku dan kereta...

| On
April 08, 2013
Assalammualaikum...


Masa Amy kecik-kecik dulu tahu kereta tu hanyalah kereta... yang lain-lain tak tau, yang ada kereta pun masa tu boleh dibilang dengan jari.

Anak-anak Amy skang bukan main lagi .... lagi 'terrer' dari mamanya. Kalau diorang bercakap adik beradik... tak de sebut pun kete Proton atau Produa, kereta mcm ayahnya punya pun diorang tak sebut.... kete mahal-mahal aje yg disebutnya. Audi lah, Volkswagen lah, BMW, Mercedes, Porsche... huhuhu anak aku.


Semlm kami gi Viva, ternampak pulak mata diorang ni kete VW banyak2 kat situ. 


Ameer Faris n Jetta...

Tengoklah Faris ni... Ayahnya pun tak de 'can' nak buat camni. Dia yang meluru dulu ke driver seat tu, semua dia cek... kalah ayah dia.



 Ameer Irfan n Jetta..

Si Irfan ni pulak sibuk aje nak ambik gambar camni... en hubby tu tengok2 dari luar aje.  



Faris dan Nasiim.

Bukan main lagi budak-budak ni, ayahnya pun tak buat macam ni. Mamanya pulak hanya tengok dalam kete tu cantik ke tak... besar ke kecik berbanding ngan kete kami skang ni. 



Tengoklah budak berdua tu... dia org yg buka pintu kete tu dulu... 


Passat... macam nilah kat dlmnya. Besar sikit dari Jetta.. (harganya pun lagi mahal.. huhuhu)






Dah tukar driver pulak... driver ni tangannya lagi tak gheti diam, sana di usik sini di tekan... 


Si abang kecik ni pun nak tekan jugak... kalau rosak kang... Adehhhh, ni keta mahal yang oiiii. 





Tengok belakang pulak... besar jugak, boleh isi banyak barang.






Sibuk aje nak ambik gambar.. nak nampak nama kete tu lagi. Kecik-kecik lagi dah pandai. 

Budak lelaki aje ke yg mcm ni.... budak perempuan ada tak?

4 comments on "Anak-anak ku dan kereta..."
  1. assalam..singgah pagi..
    servey nak tukar kete ke..hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tak dapat tukar kete tengok pun jadi lerrr hihihi

      Delete
  2. budak lelaki mmg mcm tu. samalah mcm anak lovely jugak.

    ReplyDelete
  3. lelaki dan kereta...mmg x leh dipisahkan... ;-)

    ReplyDelete

Dear all ~ Thank you for reading. Feel free to leave your comments here. Happy to hear your thoughts :)