hilmirdadaud.blogspot.my

Jerebu..

| On
June 24, 2013
Assalammualaikum...

Keadaan hari ni lebih teruk dari semalam... kami sekeluarga berkurung aje kat dalam rumah. Rasa dah naik rimas pulak, tingkap dan pintu semuanya kena tutup kalau tak bau asap aje. Angin pun tak masuk. Kalau on air cond maunya bil elektrik bulan ni beratus-ratus.



Gambar ni Amy ambik pukul 10 lebih pagi tadi. Nampak macam kat Cameron Highland pulak yang bezanya kat sini panas dan berasap.



Agak-agaknya lah kan esok budak sekolah dapat cuti lagi tak? 
3 comments on "Jerebu.. "
  1. kt sini pon lbh krg...da sesak nafas rs nyer...

    ReplyDelete
  2. Makin teruk lah jerebu nih. Sama2 kita doakan semoga hujan turun.

    ReplyDelete
  3. UBAHSUAI RUMAH area kajang, bangi, cheras, serdang, puchong, subang, shah alam, kepong, nilai, ampang, gombak (Selangor/KL) Sambung dapur, parking, ikat batu, pasang tile, mengecat, plaster, plaster siling, kayu, meja dapur/table top, paip DLL. Hubungi: 0182233854 khaidir click → FACEBOOK atau → BLOGGER dan → CONTACT

    ReplyDelete

Dear all ~ Thank you for reading. Feel free to leave your comments here. Happy to hear your thoughts :)