hilmirdadaud.blogspot.my

Free gift punya pasal...

| On
August 28, 2013
Assalammualaikum...

Lama dah simpan gambar2 ni kat dalam draf... menunggu mood nak bercerita lama sangat hihihi.

Bulan puasa yang lepas masa gi cari baju raya untuk anak2 kat Parkson.... gatal pulaklah gi lalu kat bahagian pingan mangkuk periuk belanga tu. Saja nak tengok mixer, padahal dah berpuluh kali tengok sebelum tu.





Sebenarnya Amy berkenan sangat ngan kaler merah... kaler oren pun cantik jugak. Berkenan aje tapi tak terlintas nak beli lagi. Tapi hari tu mixer yg kaler putih ni dapat free toaster + free gift yg lain.


Inilah rupa toaster tu...

En hubby pulak berkenan sangat ngan toaster tu, kalau nak beli.... mesti tak beli punyalah hihihi.

Skang tak payah nak tunggu turn kalau nak roti bakar, senang.... boleh bakar 4 sekali. Kalau nak 2 aje pun boleh sebab dia asing2. Pastu kalau dah siap...dia tak delah macam toaster Amy yang dulu macam nak meloncat keluar aje. Dah siap dia berbunyi... selagi roti ada kat dalam tu dia akan panas... lebih kurang dalam 5 minit.



Free Mixer cover...

Kalau kaler lain tak dapat toaster tapi free gift yang lain2 ni dapatlah. 





Free 2 benda ni kalau pakai Citibankcard. Satu tu alas cawan satu lagi pingan tingkat letak kuih kaler biru. Sorrylah Amy tak tau apa namanya.



Dapat free pisau yang cantik ni dan papan pemotong sekali.


Last... free alat penimbang ni...

Kat umah Amy ada hand mixer cap Tesco aje, kalau nak pakai mixer yg camni selalu pinjam MIL punya. 

Banyak free gift punya pasal (terutamanya toaster).... en hubby dengan baik hatinya menghadiahkan Amy mixer tu. Kaler putih pun kaler putihlah...... Amy terima ngan senyum lebar dan Terima Kasih.




8 comments on "Free gift punya pasal..."
  1. wahhh laju membaking ler pasni yerrr. bestlah banyak betul freegiftnyer

    ReplyDelete
  2. sy tingin sgt nk cari pisau mcm tu. da penah try. sgt2 tajam dan puas hati..kt mn ye nk cari?

    ReplyDelete
  3. wahhhhh nk jugak mixer yg atas sekali tuuuuu~ huaaaa nangis lelaju.

    ReplyDelete
  4. Banyak nyer la pulak free gift..!
    Bagus betul! macam ni baru la berbaloi-baloi membeli..hehehe

    ReplyDelete
  5. banyak free giftnya......itu buat orang mudah tergoda tu.....

    ReplyDelete
  6. Assalamualaikum kak amy

    maaf lama xsinggah sini

    wah byk dpt free gift tu bestnyerrr

    ReplyDelete
  7. wah..bestla akak dpt hadiah mixer...nak membaking pun makin berkobar2 la kan.hihi

    ReplyDelete
  8. eh pesal dpt byk free gift, ini sudah bagus tau

    ReplyDelete

Dear all ~ Thank you for reading. Feel free to leave your comments here. Happy to hear your thoughts :)