hilmirdadaud.blogspot.my

Image Slider

Assalammualaikum...

Hari ni Secret Love episod terakhir dah keluar kat Gooddrama.  




Profile

  • Drama: Secret Love (English title) / Secret (literal title)
  • Episodes: 16
  • Release Date: September 25 - November 14, 2013
  • Runtime: Wed. & Thu. 21:55
  • Language: Korean
  • Country: South Korea

Plot

Min-Hyuk (Ji Sung) was born into a wealthy family. He has everything including good looks, intelligence, but he doesn't have kindness. He loses his girlfriend in a hit-and-run accident.
Yoo-Jung (Hwang Jung-Eum) goes to prison, because of the hit-and-run accident that killed Min-Hyuk's girlfriend. Her boyfriend is the one that actually committed the hit-and-run accident, but Yoo-Jung took the blame. She is then betrayed by her boyfriend.





Assalammualaikum...


Masa buka fb semalam ... kawan Amy ada share cerita pasal kenaikan gaji untuk tahun depan, dia ambik kat sini sini.



Amy bukan nak komen pasal kenaikan gaji tu tapi just nak share gambar kartun ni aje. 




Nota kaki: ni kes tak de idealah ni... hihihi.

Assalammualaikum...

Sejak hp Amy ada masalah ni ..... malas benar rasanya nak up date blog. Nak antar repair pulak asyik tak berkesempatan. 


Hari ni Amy nak share gambar2 yang Amy pin kat Pinterest, cantiknya tempat2 tu. Rasa teringin pulak nak pi tengok depan mata tapi entah bilalah dapat pegi. Emmm tak pelah, tak dapat pegi dapat tengok gambar pun jadilah.



 French Street in Istanbul



Lake Tahoe



Night in Amsterdam, Holland



 Beautiful falls of Yasuni National Park in Ecuador



Neuschwanstein Castle, Bavaria, Germany.






Tunnel of Light - Petra, Jordan



Canterbury England



 Nota kaki; Bila dah petang ni mata berat aje.