hilmirdadaud.blogspot.my

Herbalife dan J Co...

| On
February 18, 2014
Assalammualaikum...


Dah lama sangat tak menyenggah Herbalife kat Plaza See Hoy Chan tu... dah berubah kat dlm tu. Amy beli kat online so dtg pick up aje hari tu.


Lepas gi situ kami menyinggah pulak kat Pavilion... tujuannya nak gi J Co aje bukan nak gi menyopping pun... hihihi.

Gambar donat yang kami beli tak dan nak ambik sebab dah kena kenduri awal2.

Last makan donat J Co ni masa kat Bandung tahun lepas. Itu pun makan dalam gelap sbb TSM blackout.


Amy pelik betullah nga J Co Pavilion ni... selalunya orang buat renovate nak besarkan kedai... dia pulak buat renovate mengecikkan kedai. Dah lah penuh aje meja pun sikit, nak pilih dan bayar pun tak selesa dengan orang yg ramai dan kawasan yang sempit. Kalau beli air pulak nak gi ambik tu...adeh.... kalaulah nasib tak baik, ada jugak yang mandi kat situ.


Pelbagai pilihan yang merambangkan mata anak-anak.


Lepas ni kita tapau ajelah iye... mama dah tak kuasa nak duduk makan kat dlm tu. Sompit nau.


Nak jugak bergambar ngan benda tu.... 
1 comment on "Herbalife dan J Co... "

Dear all ~ Thank you for reading. Feel free to leave your comments here. Happy to hear your thoughts :)