hilmirdadaud.blogspot.my

Nenek dan cucu-cucunya... berjalan sampai sakit kaki.

| On
May 02, 2014
Assalammualaikum...

Dah dekat 3 minggu nenek datang rumah Amy... tiga minggu tu jugaklah dia tak keluar-keluar dr rumah tu. Malas nak berjalan katanya. Sebelum dia balik... Amy paksa dia ikut gi KL.

Sampai aje kat KL.. hujan lebat jadi minta pakcik teksi turunkan kami dekat Sogo.


Belinya sikit aje ... gambar bukan main banyak. Lantaklah apa orang nak cakap... bukannya selalu kami keluar bersama.





Dari Sogo ke Jalan Masjid India. Nenek... dia dah dapat baju sepasang terus nak ajak balik.. Si Nabiha ni pulak kat traffic light tu pun dia nak ambik. 



Beriya-iyalah dia berposing, macam nak diheretnya nenek tu serbu Gulatis tapi nenek pulak relax aje... nenek ni tak memberikan kerjasamalah.

Mesti kami kena umpat ngan tokey kedai tu... bergambar aje lebih belinya tak ada.



Amy suka gambar ni...

Balik tu... nenek sakit kaki, dalam bilik dia asyik berkira nak balik tak nak... tak nak... nak balik. Last dia tak jadi balik keesokkan harinya.
Be First to Post Comment !
Post a Comment

Dear all ~ Thank you for reading. Feel free to leave your comments here. Happy to hear your thoughts :)