hilmirdadaud.blogspot.my

Raya kami di Melaka.

| On
August 06, 2014
Assalammualaikum...

 Raya ketiga kami beraya di Melaka pulak kampung keluarga en hubby. Rumah parents en hubby kat KL aje 10 minit dah sampai... 


Abbas.. anak buah kami yang paling besar. Pandai melayan budak-budak tu. Mamanya bolehlah bersembang-sembang... hihihi.


Perbincangan anak beranak.. sama tak rupa mereka.



Kak Haslina.. dr KL jugak.




Duta pintu pulak.


Adik ipar Amy, Halima Nuriah dan adik kepada Abbas, Huda.



Meraka main beca Tok Chicnya sampai patah tempat letak kaki tu (dekat pengayuh tu).




Kak Haslinda dan anaknya Zafira. Bila dah petang... tak de make up-make up dah lipstick pun tak de.


2 comments on "Raya kami di Melaka."

Dear all ~ Thank you for reading. Feel free to leave your comments here. Happy to hear your thoughts :)