hilmirdadaud.blogspot.my

Pergi kelas malam..best.

| On
September 22, 2014
Assalammualaikum...

Seperti biasa bila sekolah dah start balik... rasa cam malas aje nak terkejar2. Nak masak, mengemas, ambil dr sekolah.... dah balik tiga2 waktu tak sama pastu nak sek KAFA.. mengaji lagi... 25hb birthday Irfan tapi tak tau nak buat apa lagi... huaaaa.

Hari Jumaat malam yang lepas kebetulan upline Amy si Wani tu gi kelas n kete dia kosong... apa lagi Amy ni menyibuklah nak tumpang hehehe.

Bagi yg duk rumah macam Amy ni, dari Isnin hingga Jumaat terkejar sana sini menguruskan rumah tangga dan persekolahan anak2, bila dapat sekali sekali pergi kelas atau keluar tak kiralah ngan kawan-kawan atau pun adik perempuan... rasa macam dapat cuti.


Macam masa kat kuliah zaman bergelar student dulo-dulo.. hehehe




 Hazawani... muda-muda lagi dah berjaya.










Bersama si Olie

 Tapi yang bestnya berselfv kat kelas ni tak de sapa nak perduli pun.


Hari ni belajar JTX Engine Oil, JTX Air Tracker... nota satu kemestian kang kalau kena tanya terganga-ganga nak menjawab. Padan Muka.



Lepas kelas JTX kelas Bio Seleza pula. Ha tengok basah tak.. bocor tak. Bahan yang digunakan kat dalam tu... Ada ruang pengudaraan tak.. Semua kena  belajar supaya dapat memberi maklumat yang tepat kepada yang bertanya.



Contoh pelajar yang berjaya.. Dua2 ni dah menjana income yg lumayan. Si Wani tu dah berdigit2 dah income dia setiap bulan. Dia beli kete Myvi cash aje.


Sebelum melangkah keluar sempat lagi menapau kuih apam tu.. kan Amy dah kata, kalau dah kuar rumah ngan kawan2 memang orang tak caya kami ni semua mak orang.


Bersama Kak Sue yang baru pulang dr Brunei demi melebarkan sayap bisnesnya..


Guru JTX kami malam ni. 



Ni pula muka orang baru balik kelas... dalam perjalanan pulang terlupa pula nak hantar si Olie tu balik dah separuh jalan dah... patahlah balik. Sampai rumah dah pukul 1 lebih, kesian Wani balik lewat sbb kena hantar kami balik dulu.  

Tu citer hari Jumaat hari tu hari ni Wani ngan Kak Sue sedang berseronok kat Shanghai.. Percutian free yang di sponsor oleh Hai O... rasa jeles dihatiku ini.


Rasa nak meroyan bila depa tayang gambar tengah berseronok kat Shanghai tu. Lepas ni depa nak gi Austria n Hungry pulak... FREE tau. 

Nota kaki: Skang ada promosi Premium Beautiful, sapa nak ramping macam Wani tu jangan lepaskan peluang ni.


2 comments on "Pergi kelas malam..best."
  1. kalu minat n rajin mmg boleh berjaya... seronok kan kak... merewang2 lagi2 bersama rakan2... kul1 baru balik, nsb lah somi ngn anak2 tak ksiah... kalu dana mmg tak lah sbb penakut nk msk umah tgh2 mlm tuh

    ReplyDelete
  2. tu laa...bile berkerjaya, anak2 sekolah, rumah tangga lagi....mmg kene bijak atur mase....ni amy boleh join hi-o ni kire hebat le nie...mcm lieya ni pukul 10 dah tergolek tdo hahaahahah

    ReplyDelete

Dear all ~ Thank you for reading. Feel free to leave your comments here. Happy to hear your thoughts :)