hilmirdadaud.blogspot.my

Pengedar dan stokis diperlukan segera..

| On
October 03, 2014
Assalammualaikum...

Amy memerlukan pengedar dan stokis untuk produk Bio Greeno terutamanya pad murah dan halal Herbal Plus. Kalau boleh di setiap negeri.

Untuk jadi pengedar... modal serendah RM234 dan free membership seumur hidup manakala mobile stockist pula serendah RM6k. Best kalau jd mobile stockist ni syarikat bagi macam2. Peluang terbuka kepada semua. 


Herbal Plus kalau tak nak pakai sorang boleh kongsi atau pun jual satu satu pada officemate atau pun anak murid atau pun kawan-kawan. RM1 sekeping ... Amy tak rasa ianya mahal dan majoriti kaum perempuan period dan sebahagian besar tak bawa pad ke mana2 mereka pergi... mcm Amy ni hehehe. Jadi bila tiba2 aje datang tu kan ke dah mengelabah ... nilah saatnya kita tolong mereka. Alaaa tak mahal pun sekeping RM1 ajeeee.

Produk lain keluaran Bio Greeno yg laris



Golden Clam.
Untuk hati... orang yg darah tinggi, kencing manis, nak kulit cantik dan hehehe nak tegangkan (perempuan) pun boleh.



Spring life
Singkir asid dalam darah, bantu hasil kolagen, singkir toksid dan bakteria dlm perut dan byk lagi.

Paul Penders
Dari bahan semulajadi, halal dan paling best lipsticks nya boleh dimakan maksud Amy klu termakan tu tak ada apa-apa. Tak merbahaya pun.



Berminat boleh hubungi Amy
FB Amy Hilmirda Daud
sms/whatsapp 019-2253200


Be First to Post Comment !
Post a Comment

Dear all ~ Thank you for reading. Feel free to leave your comments here. Happy to hear your thoughts :)