hilmirdadaud.blogspot.my

Pendapatan 5 angka.. Bakal JUTAWAN MUDA.

| On
December 12, 2014
Assalammualaikum...

Sahaja nak share kat sini... mereka berdua ni kenalan rapat Amy. Masing-masing menceburkan diri dengan Greeno ni tak sampai setahun dah dapat beli kereta. Wani ni baru minggu lepas beli kete ni dan Jason pulak tak sampai sebulan. 


Tak sampai setahun pendapatan mereka dah capai 5 angka. Amy pun nak ikut jejak langkah mereka... 


Inilah titik permulaan mereka. Masing-masing bermula sebagai stokis dan kini bakal bergelar JUTAWAN MUDA.

Amy akan ke Taiwan Januari 2015 hasil jual Herbal Plus.. nak ikut jom jadi stokis Amy.


Permintaan yang tak menang tangan menyebabkan kami memerlukan lebih ramai stokis. 

Sebelum ni Amy buat Hai O dan Hai O memerlukan modal RM20k  dimana satu jumlah yang Amy tak mampu dan tak de dlm saving. Amy beralih kepada GREENO kerana modal stokisnya yang rendah iaitu RM6K dan yuran keahlian free seumur hidup. Seorang kawan Amy pula pernah keluarkan RM31K utk Mc Ocean klu tak silap Amy... sampai buat bank loan sudahnya barang duduk bawah katil.




-----------------------------------------------------
KELEBIHAN PELAN BIO GREENO
-----------------------------------------------------
# TIADA yuran keahlian. Pembelian 100PV AUTOMATIK BERDAFTAR sebagai ejen/ahli
# TIADA yuran pembaharuan
# PV sistem timbunan
# PV dikira bersama kumpulan
# TIADA had masa
# TIADA penurunan pangkat/PV

RUJUK SENARAI HARGA UNTUK NILAI PV SETIAP PRODUK

e.g. Herbal Plus 1 bundle RM100 (50PV). Beli 2 bundle RM200 (100PV) PERCUMA 1 bundle (jadi pembeli akan automatik member)

-----------------------------------------------
MENDAFTAR SEBAGAI EJEN
-----------------------------------------------
Sila berikan maklumat berikut
Nama :
No IC :
Alamat :
No HP :
No Akaun Maybank / Public Bank :

Jika tiada akaun MBB/PB, syarikat akan pos voucher/cek ke alamat anda.

------------------------------------
PANGKAT & % BONUS
------------------------------------

PV terkumpul     Pangkat      Bonus
100-999                    VIP              5%
1000-2999             GOLD           10%
3000-4999             RUBY           15%
                5000^                DIAMOND      25%

Maintain Personal Sale 100PV utk layak mendapat bonus pencapaian & bonus DM

------------------------------------
^DIAMOND MANAGER
------------------------------------
2 cara achive DM :

1) PV terkumpul >5,000PV + 1,500PGPV dalam bulan kenaikan pangkat kepada DM

2) Pembelian 3,000PV dalam 1 resit (terus DM 25%) + dilantik sebagai MOBILE STOCKIST dengan komisyen tambahan 5%

Take note : beza buat timbunan 3,000PV (ruby bonus 15%) 
VS. 
1 resit 3,000PV (diamond bonus 25% + mobile stockist 5% = 30%)

Also include extra incentive untuk MOBILE STOCKIST e.g.
-FREE seminar 2H1M
-FREE Langkawi trip 3H2M
-FREE iklan Mingguan Wanita/Harian Metro


HERBAL PLUS PAD KESIHATAN YANG PALING MURAH DI PASARAN.

 Herbal Plus... ramai yang sangka herbal Plus ialah Pad herba Avail. Herbal Plus bukan pad herba Avail. Herbal Plus lebih berkualiti dan lebih murah.


[KEUNTUNGAN MOBILE STOCKIST]


- Fast Track Diamond Manager (DM) dengan hanya 3,000PV personal sale (dlm 1 resit) & layak mendapat bonus 25%. 
Info : Kelayakan DM melalui sistem timbunan = 5,000PV + personal sale 1,500PV pada bulan yg anda nak fight naik pangkat tu. 
[So kalau fast track ni kurang 2,000GPV untuk dapat DM]


- Extra mobile stockist bonus 5%!!!



Golden Clam


Golden Clam adalah makanan untuk hati..salah satu killer produk Greeno.




 Spring Life.. 

Fungsi utamanya ialah clear kan saluran darah.. 

Paul Penders

Satu-satunya produk kecantikkan yang lulus bebas dr sebarang bahan kimia yang merbahaya.. Kalah Estee Lauder, SK2 tau. Diperbuat dr tumbuh-tumbuhan dan tdak mengunakan binatang sbg mangsa kajian.

Lipsticknya pula selamat jika termakan. Jadi kalau ada anak yang suka bergaya dgn lipstick kita, tak perlu risau lagi.


Jika anda benar-benar serius ingin jana pendapatan 5 angka dan sedia untuk dilatih..

Whatsapp Amy 019 2253200
pm FB Amy Hilmirda Daud.






2 comments on "Pendapatan 5 angka.. Bakal JUTAWAN MUDA."
  1. hamboih.... mule2 tgk ingat akak yg sebelah kereta tuh... takpe kak usaha2... cayok2

    ReplyDelete
  2. I am not much into reading, but somehow I got to read lots of articles on your blog. Its amazing how interesting it is for me to visit you very often...

    Dubrovnik apartment

    ReplyDelete

Dear all ~ Thank you for reading. Feel free to leave your comments here. Happy to hear your thoughts :)