hilmirdadaud.blogspot.my

Road to GMC, Vistana Hotel... Part 1.

| On
December 10, 2014
Assalammualaikum...

Hujung minggu lepas Amy gi Seminar ROAD TO GMC kat Vistana Hotel, Kuala Lumpur. Yang bestnya tu sbb semuanya free. Makan free, tido kat hotel free, training pun free. 


Bergambar dulu sebelum seminar bermula.




Makan malam bersama usahawan-usahawan Greeno yang lain. Mereka semuanya sporting.. sorang pun tak ada yang menyombong.


Tak pernah terfikir dapat bergambar ngan Pengasas Syarikat + JUTAWAN sebelum ni. DR Eng ni sangat baik selalu bagi kami hadiah.



Masa Amy sampai kat Hotel tu Amy orang yg pertama sampai.. dapatlah katil King sbb kalau nak yg single 2 tu kena tunggu setengah jam. Malas nak tunggu sbb tak sembahyang zohor lagi... King pun King lah asalkan cepat dapat bilik.


Inilah bilik yang Amy dapat no 1104... ceh siap bagitau nombor bilik lagi.


Gambar toilet satu kemestian kannn. Wajib letak tapi bathtub tak de ok puan-puan. 






Pn Zawiyah.. Director kami yang mempunyai pengalaman 20 tahun  dlm perniagaan pad... semua pad dia dah pernah jual akhirnya dia pilih Herbal Plus pilihan selamanya.

Kalau ada sapa2 berhajat nak jumpa beliau boleh PM atau whatsapp Amy ok... dia sangat baik.


Seorang lagi mentor kami, Datin Zaleha Omar salah seorang jutawan kat Malaysia ni. Dah lama dia melekat ngan Greeno ni.


Pengasas a.k.a BIG BOSS kami, DR Eng.





OK dah abis part 1 nanti sambung Part 2 pulak. Citer gi Spain tak buat lagi ni... emmmm.

Be First to Post Comment !
Post a Comment

Dear all ~ Thank you for reading. Feel free to leave your comments here. Happy to hear your thoughts :)