hilmirdadaud.blogspot.my

Road to GMC, Vistana Hotel... Part 2.

| On
December 11, 2014
Assalammualaikum...

Hari ni sambung citer Seminar kat Vistana Hotel hari terakhir.  Tak banyak gambar sebab sebelum tu dah byk bergambar.

Bio Greeno tak lama lagi akan masuk Open Universiti.. nanti akan ada course MLM kat situ. Nak citer lebih lanjut... Amy ari tu tak dengar betul2 so tak leh citer byk nanti salah info... Amy jugak yg kena.

Breakfast dulu... hari ni tema hijau jadi kena ada kaler ijau tapi tudung Amy nampak cam biru pulak.

 Semua yang hadir dapat sijil.


Bergambar dgn semua yang hadir.

 Lelaki ke perempuan ke semua wajib belajar demo pad.



Hazawani.. my mentor.

 Jason.. Umur 22 tahun dah jana pendapatan 5 angka sebulan. Ambik gambar ngan dia ambik aura bakal jutawan... hihihi. Lepas Amy ambik gambar ngan dia pastu semua nak ambik gambar ngan dia. Best lah ko Jason, semua perempuan nak bergamba ngan ko.

SETELLAH SUDAH Citer ni...

Be First to Post Comment !
Post a Comment

Dear all ~ Thank you for reading. Feel free to leave your comments here. Happy to hear your thoughts :)