hilmirdadaud.blogspot.my

Greeno Millionaire Club..Platform utk melahirkan usahawan cemerlang.

| On
January 29, 2015
Assalammualaikum dan Salam Sejahtera...


Why become a follower when you can become a pioneer??
Jangan tunggu lagi..1 kontena dah licin and now NEW kontena dah sampai.
Nak tunggu berapa lama lagi? Biar kita yang mulakan dulu. Biar kawan2 kita follow kita. Jangan nanti bila kita baru nak mula, semua prospect kita dah jadi agent under orang lain. Masa tu menyesal sebab tak nak beranikan diri ambil langkah pertama.
MACAM MANA NAK JADI AGENT ??
PM / Whatsapp me or any of my business partners. Modal RM200 jer dah blh mulakan business 
smile emoticon
p/s : TIADA yuran ahli NOR yuran renew. Marketing plan simple & win - win situation. Bimbingan and latihan keusahawanan diberi PERCUMA !!

Whatsapp Amy 019-2253200
Be First to Post Comment !
Post a Comment

Dear all ~ Thank you for reading. Feel free to leave your comments here. Happy to hear your thoughts :)