hilmirdadaud.blogspot.my

Peluang perniagaan dgn modal yang rendah.

| On
January 28, 2015
Assalammualaikum dan Salam Sejahtera...



Siapa nak buat bisness gilersss senang plan dia...modal rm6000 dapat balik rm10000 last offer hingga februari ni jerr.

Jual produk repet order tiap bulan..mampu milik..senang jual....dlm masa 3 minggu jer dah balik modal dgn keuntungan skali...boleh pula melawat langkawi 3 hari dua mlm secara percuma dan seminar usahawan online selama 2 hari 1 mlm kat hotel bangi juga secara percuma!! 



Cer tanya bisness apa kita keluar modal 6k dapat balik 10k lps tu bimbingan cara bniaga..jual produk..teknik2 marketing semuanya percuma..!!!! Ni bukan kelas merepek repek tapi seminar usahawan dr pakar dan jutawan yg memang berniaga realiti bisness hampir 20 tahun pgalaman..peniaga berbangsa cina yg sanggup bkongsi rahsia jutawan dgn kita..takmo ker??



Why become a follower when you can become a pioneer?
Jangan tunggu2 lagi. Satu kontena dah licin. Now kontena baru dah sampai.

Nak tunggu berapa lama lagi? Biar kita yang mulakan dulu. Biar kawan2 kita follow kita. Jangan nanti bila kita baru nak mula, semua prospect kita dah jadi agent under orang lain. Masa tu menyesal sebab tak nak beranikan diri ambil langkah pertama.



Tak ada RM6000 tak pe, masih boleh jadi agen..

PM or whatsapp Amy ... Modal RM200 jer dah boleh mula niaga .



P/S : TIADA yuran ahli NOR yuran renew. Marketing plan simple & provide win-win situation. Bimbingan & latihan keusahawan diberi PERCUMA selagi badan ni masih terdaya. So siapa cepat dia dapat jadi my direct protege. Kalau dah ramai sangat nanti x dapat personal touch selalu.

Pm/whatsapp019-2253200






Be First to Post Comment !
Post a Comment

Dear all ~ Thank you for reading. Feel free to leave your comments here. Happy to hear your thoughts :)