hilmirdadaud.blogspot.my

Perkongsian dr seorang sahabat.. Stokis diperlukan.

| On
January 13, 2015
Assalammualaikum dan Salam Sejahtera..

Amy tertarik ngan post seorang sahabat n Amy share di sini.
Pernah tak kita terfikir kenapa Allah jadikan makhluk yg mampu menyebarkan penyakit dlm bentuk yg kecil,halus dan adakalanya tak nampak dengan mata kasar?


Sebab Allah sayang kita agaknya...Ye lah.. tambah pulak kaum Hawa... tgk ulat buah atau ulat sayur yg halus menguit2 tu pun geli...ni kan pulak klu nampak kuman kt darah haidh yg memang kita tau darah tu darah kotor yg disingkirkan dari badan secara semulajadi... tambah pulak duduknya di mahkota kita.... memang terasa takut kan?
tapi skrg kita tak nampak kan? 



So..apa yg kita buat? beli je lah Pad Biasa...Jenama apa pun takpe.... yg Penting MURAH! TEBAL! TAK BOCOR!

kalau gatal atau melecet sikit pun tak pelah...tutup mata sebab dah beli banyak!ada sale hjg tahun lah katekan...
kita pulak tak terfikir atau kadang2 malas nk fikir..pad ni bila dibungkus ye? dh lebih 3tahun ke belum?



alah...dh murah..rembat je lah...tahan 3-4 bulan ni..
Kalaulah kita tau pad yg kita beli tu dah stok lama...

GUNA KERTAS KITAR SEMULA! 
surat khabar lama..surat cinta suka duka zmn 90an...kertas tisu tandas..


LETAK PELUNTUR!

Biar nampak putih suci...letak pewangi...biar org suka beli...
PADAHAL PELUNTUR tu mengundang PENYAKIT!
tindak balas kimia dr peluntur dgn haba darah haidh akan MEMBIAK & MEMBERI KESELESAAN KPD KUMAN UTK BERPUSU2 MASUK KE DLM RAHIM KITA... lps tu KUMAN BUKA EMPAYAR DLM RAHIM Sampai ANTIBODI KITA TAK MAMPU NAK LAWAN.. 

AKHIRNYA JD KANSER!



kalaulah kita nampak...atau kita rasa...ish...FOBIA!menjerit meraung kita kan?



Sebab tu sy tak mau pakai pad biasa dh...jenama apa pun tak mau...
saya pakai PAD HERBAL PLUS BIOGREENO!



ada ANION iaitu caj positif yg bertindak sbg ASKAR utk MEMERANGI PEMBIAKAN KUMAN dlm darah haidh kita!
ada pulak 8 lapisan yg 100% SELAMAT & SEMULAJADI seiring dgn namanya BIOGREENO!


ada FIR sbg MAGNET UTK TARIK DARAH KOTOR dr rahim kita sambil MELANCARKAN PEREDARAN DARAH! jadi kalau orang ada SENGGUGUT boleh lah kata good bye!


lagi ada HERBA,ADA ESSENTIAL OIL yg diadun dan disuntik ke dalam lapisan PAD HERBAL PLUS utk membantu MENENANGKAN EMOSI kaum hawa..so takdelah angin satu badan tiap2 bulan...SENYUMMMM JE...seronok kan?

Ada pengesahan dan pengiktirafan lagi.

Nak tunggu apa lg sayang2 ku kaum HAWA...
bukan mahal smp 20 30 ringgit 1 pek....

RM 13 JE! JOM KITA TUKAR! KALAU NAK JIMAT BELI BUNDLE .. JATUH 1PEK RM10

SAYANG DIRI KITA!
pm atau whatsapp 019-2253200

TESTIMONI TERBARU PAD HERBAL PLUS


Banyak angin dalam badan, pakai pantyliner aje angin keluar sampai termuntah.





 Amy masih mencari ejen and storkis yang berminat nak buat biz online ni dan yang nak cari side income.

Whatsapp Amy 019-2253200






Be First to Post Comment !
Post a Comment

Dear all ~ Thank you for reading. Feel free to leave your comments here. Happy to hear your thoughts :)