hilmirdadaud.blogspot.my

Testimoni terbaru ... Herbal Plus membantu menyelesaikan masalah wanita.

| On
January 01, 2015
Assalammualaikum dan Selamat Sejahtera..

Amy nak ambil kesempatan pada hari pertama tahun 2015 ni nak terangkan sekali lagi mengenai Herbal Plus Sanitary Pad keluaran terbaru Bio Greeno Sdn Bhd.

Kepada yang masih tercari-cari pad atau pantyliner yang terbaik dari segi kualiti dan nilai untuk wang, Amy syorkan pad Herbal Plus ni.

Herbal Plus ialah pad herba yang tidak berbau herba... so jangan risau.. tak de bau yang kuat tu, ia diperbuat dari gel tumbuh-tumbuhan, mempuyai sijil halal dr Jakim dan lulus lab test.
Dari pengalaman Amy menjual Bio Seleza dan Herbal Plus, kedua-dua jenama ini sama hebatnya cuma pembungkusannya yang membezakan harganya dan Bio Seleza ada BV manakala Herbal Plus ada Pudina n Teatree. Fungsi yang lain semuanya sama.


Herbal Plus dapat membantu melancarkan haid dan nifas, ia juga membantu mengeluarkan sisa-sisa darah kotor dr rahim kita. Ada yang mengadu bila pakai pantyliner Herbal Plus tiba-tiba keluar darah dan terus stop pakai Herbal Plus. Nasihat Amy... teruskan pakai Herbal Plus kerana ia mengeluarkan dan melancarkan haid. 
Jangan simpan-simpan... keluarkan, nanti ia akan berkumpul kat dlm tu jadi lain pulak.



Satu lagi testimoni terbaru dr penguna Herbal Plus. Bukan setakat kegatalan, keputihan dari miss V tapi ia juga dapat menghilangkan bau petai, jering, kopi dan banyak lagi. Lepas ni tak payah risau kencing berbau petai...risau mulut berbau petai aje hihihi. 



Sekali lagi ingin Amy jelaskan, Herbal Plus Sanitary Pad bukan pad Herba Avail kebetulan namanya yang lebih kurang sama dan warna pun sama. 

Disini ingin Amy kongsikan serba sedikit mengenai sanitary pad yang biasa dan kenapa Amy syorkan Herbal Plus. Kebanyakkan pad kesihatan mahal harganya kerana kualiti yang ditawarkan dan ianya telah disahkan selamat utk diguna pakai.



Fakta yang perlu diketahui:-
  1. Tuala wanita yang dijual di pasaran adalah dibuat daripada pulpa kayu yang mengandungi bahan kimia yang memudaratkan badan manusia.
  2. Dioksin adalah bahan cartier replica kimia berbahaya yang dihasilkan oleh pulpa kayu semasa proses pelunturan dan pensterilan.
  3. Bakteria yang dijumpai pada kebanyakan tuala wanita adalah 10 kali ganda lebih dari piawaian kesihatan antarabangsa (Persatuan Pengguna Pulau Pinang, Julai 2002, Malaysia).
  4. Penyelidikan pertama: Satu-satunya bahan yang selamat untuk tuala wanita adalah kapas asli (Perpustakaan Persatuan Perubatan Nasional, USA, 1994)


Pertubuhan Kesihatan Sedunia (WHO) mendapati bahawa dioksin yang dilepaskan dari pulpa kayu boleh menjejaskan kesihatan wanita dengan teruk dan boleh mengakibatkan keadaan-keadaan berikut: serviks menghakis, endometriosis, kemandulan, fungsi imun rendah,  radang pelvis, fungsi-fungsi organ dalaman menurun, kanser ovari dan kanser payudara. Ia adalah sejenis bahan kimia yang digunakan di dalam racun perosak dan anti-septik.
TUALA WANITA YANG BIASA MERUPAKAN PEMBUNUH SENYAP
"Saluran faraj wanita boleh menyerap apa-apa pada bila-bila masa. Jika anda meletakkan bahan-bahan kimia di kawasan faraj, maka bahan berbahaya itu boleh diserap semula ke dalam rahim dalam masa setengah jam,", kata Dr. Philip M. Tierno.
Dioksin yang dibebaskan daripada tuala wanita yang berkualiti rendah, bersama-sama dengan bakteria, boleh diserap semula ke dalam rahim dan menyebabkan pelbagai komplikasi:
• Fibroid
• Kanser Endometriosis
• Polip di Ovari
• Kanser Serviks
• Sel-sel Kanser, Kanser Rahim
• Kanser Kolon
Testimoni dari ibu yang baru melahirkan..


Ibu mengandung digalakkan menggunakan Herbal Plus pad kerana ia memberi tenaga, mengelakkan masalah keputihan, 'kencing kotor' & terkencing semasa batuk/bersin.

Perempuan yang baru lepas bersalin pula, Herbal Plus membantu melancarkan nifas dan mengeluarkan sisa-sisa darah kotor dari dalam rahim. Ia juga dapat membantu mengurangkan sengugut. Sama seperti Bio Seleza,Ia juga memberi tenaga.




Testimoni Herbal Plus mengeluarkan sisa-sisa darah kotor.

 Testimoni pantyliner yang terbaik.. menghilangkan kegatalan.



Testimoni kayap. 
Herbal plus bukan untuk kegunaan kat situ sahaja tau, ia juga terbukti dapat menghilangkan kayap. 

Orang lelaki pun boleh pakai Herbal Plus pad untuk masalah angin pasang, buasir dan  memelihara “kelelakian”.


Testimoni Kegatalan dan keputihan.

Herbal Plus dapat membantu merawat masalah:-
 *kegatalan
*keputihan
*Kehijauan
*bau
*melancarkan haid n nifas
*mengurangkan sengugut
*mengeluarkan sisa-sisa darah kotor

Herbal Plus - Tuala Wanita dengan Herba + Minyak Esensial + F.I.R + Anion
Ramuan khas herba asli dan minyak esensial: Adas, Tea Tree,  Stalactitum, Leonuri, Actinolitum, Pudina
Keunikan
• 100% kapas semulajadi, minyak esensial, F.I.R. dan Anion
• Bahan terbaik untuk kulit yang halus
• Penyerapan dan pengudaraan yang baik untuk mengekalkan kesegaran
• Membekalkan kesan penyejukan dan mengelakkan pertumbuhan bacteria
• Menggalakkan peredaran darah, meningkatkan fungsi imun dan mengetatkan otot faraj
• Perlindungan terhadap penyakit kemaluan dan meningkatkan kesihatan


Pencegahan dan Faedah
• Mengelakkan bau yang tidak menyenangkan
• Menyelesaikan masalah angin
• Mengurangkan kesakitan haid
• Mengelakkan buasir
• Mengelakkan darah beku dalam rahim


• Mengurangkan kegatalan dan masalah keputihan/ kekuningan

Herbal Plus pantyliner, Herbal Plus siang dan Herbal Plus malam.


Nak tahu lebih lanjut boleh 
Whatsapp Amy 019 2253200


Harga Herbal Plus:

Herbal Plus loose: Pad Siang(10pcs) RM13
                              Pad Malam(8pcs) RM13
                              Pantyliner(20pcs) RM13


Herbal Plus bundle: Bundle Siang(10packs) RM130
                                 Bundle Malam(10packs) RM130
                                 Bundle Pantyliner(10pack) RM130


.


STOKIST-Pembelian 3000pv dlm satu resit.

KEUNTUNGAN MENJADI MOBILE STOCKIST/FASTSTART


1) Bonus/komisyen 25% x nilai PV

2) EXTRA 5% Bonus mobile stockist

[Cer kira (25 + 5)% x 3,000PV berapa? Modal tak sampai 5 angka tapi pulangan 30%. Belum lagi bonus2 lain]

3) Boleh share/transfer PV kepada ejen (dalam bulan pertama). Cepat pulang modal & tak terikat dengan stok yang banyak.

4) FREE : Product & Business Training Workshop di Hotel Equatorial Bangi-Putrajaya selama 2 hari 1 malam pada bulan December 2014. Makanan HALAL, penginapan & training DITANGGUNG SEPENUHNYA OLEH COMPANY.

5) FREE : Lawatan 3 hari 2 malam ke Langkawi & berpeluang melawat pusat R&D Paul Penders di Langkawi Geopark. Makanan HALAL, penginapan & transportation di Langkawi DITANGGUNG SEPENUHNYA OLEH COMPANY.

6) PENGIKLANAN produk PERCUMA di Majalah Mingguan Wanita. Hanya 10 stockist terawal setiap negeri yang akan dipilih untuk diiklankan dalam majalah. KOS PENGIKLANAN AKAN DITANGGUNG SEPENUHNYA OLEH COMPANY.
Dan banyak lagi keistimewaan lain.... Macam tak matching modal yang anda keluarkan berbanding keistimewaan yang anda dapat. Kami tak kisah, sebab kami memang bersungguh2 mahu melahirkan 100 usahawan jutawan tahun 2015 ini!
Sertai ‪#‎GreenoMillionairesClub‬ & anda akan mendapat :
1) wang tunai RM1,000
2) pakej cruise mewah
3) pin emas & uniform Greeno Millionaires Club
4) Cabutan bertuah untuk 50 GMC pertama, hadiah berupa : Kereta BMW, jam tangan ‪#‎ROLEX‬, handbag ‪#‎LouisVuitton‬, pen ‪#‎MontBlanc‬‪#‎iPhone‬‪#‎iPad‬ dll.

Be First to Post Comment !
Post a Comment

Dear all ~ Thank you for reading. Feel free to leave your comments here. Happy to hear your thoughts :)