hilmirdadaud.blogspot.my

CNY Bio Greeno Open House...

| On
February 24, 2015
Assalammualaikum dan Salam Sejahtera...

Semalam Bio Greeno buat Chinese New Year Open House. Amy datang awal sbb nak balik awal, anak-anak sekolah semalam jadi kena balik cepat utk ambil diorang dr sekolah. 

Kebanyakan sekolah masih lagi cuti.. kalau anak-anak Amy cuti Amy hangut semua dtg tengok Dragon Dance. Hari ni Amy dtg makan n punch sale sekali. Stok Herbal Plus kat rumah dah tinggal 2 set aje.



Sebenarnya malas nak bergambar tapi yg ambil gambar ni Pengasas Bio Greeno sendiri.. DR Eng Wee Sian dan beliau panggil Amy utk bergambar... takkan nak tolak kannnnn. 


Dapat Ang Pow...



Ok... Kita tengok DUNG DUNG CHENG dragon dance dulu. PANDAI-PANDAI aje Amy bagi nama kannn hahaha.



DR Eng Wee Sian dan Ji Shen, bakal jutawan muda dr Tampin. 



Ni Kepala singa ni letak kat kaunter casher tu kenapa??? Mesti nak bagi kaya lagi lah tu hihihi, jgn marah ye Dr Eng.





Woooo... DR Eng dan Naga. 
Klu BInya apa ek? DR Eng n The Dragons??? 


Sempat bergambar ngan uncle David.

Uncle David ni dulu ada macam2 penyakit... ada yg dah tahap kritikal. Tapi setelah dia amalkan Golden Clam, Skang dah sihat walafiat. Dr sendiri kata kesihatannya excellent.


Detox ni tau... keluarkan segala racun.
 Nanti Amy ceritakan kisah uncle ni lain kali tauuu. Lepas Dragon dance tu ada jamuan makan. Jemputan ramai muslim so bab makanan memang tak de masalah. 


Restok..

Pengumuman

HERBAL PLUS PANTYLINER TELAH KEHABISAN STOCK. 

Semlm last 2 bundle kat opis, nasib baik ada. Stok baru akan sampai hujung bulan 3.


Semalam.. punch lebih dr 1k ada lucky drow. Amy dapat Golden Clam Cal Plus yang berharga RM168. Ingatkan dapat yg kecik rupanya dapat yang besar daaa. 

Thanks Dr Eng...



Nasib baik sempat sampai sekolah pukul 1 tgh hari. Lepas antar anak2 gi sek KAFA, amy gi pos 6 bundle = 1 kotak Herbal PLus pada agen Amy di Batu Pahat.

Pastu singgah umah MIL. Mereka baru balik dr umrah ari ahad lepas. MIL sakit mata.. so smlm datang sana tengok keadaannya. Bagi Spring Life yg dah campur ngan air utk dititik dlm mata. Alhamdulillah... kurang sikit peritnya.

Be First to Post Comment !
Post a Comment

Dear all ~ Thank you for reading. Feel free to leave your comments here. Happy to hear your thoughts :)