hilmirdadaud.blogspot.my

Citer basi di Pavilion..

| On
March 19, 2015

Assalammualaikum dan Salam Sejahtera...

Kejap aje cuti sekolah dah nak abis... Amy ni pulak ntah angin kus-kus mana yang menyerang Amy pun tak tau. Dah sekat seminggu ni FB, Telegram... blog semua tak berup date. Buka pun tak de cam ner nak up date... huhuhu. 

Email tak berjenggah.. whatsapp pun tak berbuka, kalau boleh panggilan telifon pun tak nak angkat.


 Hari Ahad kami gi Pavilion lagi. Teringin pulak gi Japanese Street tu.



 Hari tu ramai orang kat Daiso, mula-mula kami satu family masuk... tak tahan ramai sgt orang, en hubby bawa anak2 tunggu kat luar, Amy sorang aje menyelit2 kat dlm tu. 







Sebelum balik kami menyinggah dulu kat Sticky. Sebelum ni lalu aje tak pernah membeli pun.




Suka tengok gula-gula dia yang cantik ni...

Beli yang paling murah... 




 Tengok diorang potong gula-gula tu.


Hari Isnin pagi bawa anak-anak main air kat swimming pool pastu melepak aje kat rumah.






Be First to Post Comment !
Post a Comment

Dear all ~ Thank you for reading. Feel free to leave your comments here. Happy to hear your thoughts :)