hilmirdadaud.blogspot.my

Herbal Plus Greeno... Dayang-Dayang Spa, Mont Kiara Plaza.

| On
April 01, 2015
Assalammualaikum dan Salam Sejahtera...

Lama dah tak up date... minggu lepas bizi sikit tapi semalam memang bizi banyak, GST punya pasal hihihi.

Selasa minggu lepas Amy dan Wani gi jumpa blog reader Amy kat Dayang Dayang Spa, Mont Kiara Plaza.



Seumur hidup tak pernah lagi kami ke sini, nasib baik ada Pak Waze tolong tunjuk jln tapi sempat lagi miss jln masa dah dekat sampai tu hihihi... kenalah bayar tol Penchala tu RM4 utk pusing balik. 

Sampai sana kena ambil visitor kad. 


Parking kat bawah sekali, huh bersemangat naik tangga....


Tadaaaaa.... dah sampai. Dayang-Dayang Spa terletak di Blok B atas Starbucks tingkat 3. 

Kini Herbal Plus Pad boleh di dapati Dayang Dayang Spa. Orang-orang Mont Kiara dan kawasan yang berhampiran bolehlah hubungi Dayang Dayang Spa utk mendapatkan Pad Herbal Plus sekarang. 

Hubungi Yasmina 010-5352871.


50% utk yang pertama kali datang. 




Dalam dia memang cantik, Amy rasa macam nak tido aje kat situ.



Inilah dia blog reader Amy tu, Kak Yasmina. 


Kak Yasmina ni dah pernah tengok demo pad dlm youtube tapi Amy tunjukkan juga supaya dia lebih jelas mengenai ciri-ciri Pad Herbal Plus berbanding pad yang biasa. Amy ada buat demo tenaga ngan Kak Yasmina ni... kak Yasmina ni memang kuat tapi bila dah pegang jalur biru Herbal Plus tu dia lagi kuat sampai Amy tak boleh tarik jari dia.


Herbal Plus vs Pad jenama L.
Ni baru 50ml aje dah basah lecun jenama L tu siap boleh perah lagi.  Amy guna kaler hijau.... hijau utk Greeno, hijau utk Green (natural dan pokok2). 

Gel Herbal Plus di perbuat dr tumbuh-tumbuhan jadi tak perlu risau. 


Harga treatment di Dayang Dayang Spa... untuk yang first time ada diskaun 50%.... Sesapa yang tinggal berhampiran jangan lepaskan peluang ni, gi serbu Dayang-Dayang Spa cepat.

Nasib baik Amy kena balik cepat nak ambil anak2 dr sekolah kalau tak Amy melepak dulu kat Spa tu...


Wani sedang menerangkan marketing plan macam mana nak dapat income lebih dan besar.

Kepada yang serius ingin menjana pendapatan RM30k dalam masa 3 bulan boleh hubungi Amy utk keterangan lanjut.



Whatsapp 019-2253200

Kami bukan bekerja atas angin, bukan utk mengayakan orang atas... sapa yang kerja lebih.... dia dapat lebih. 
2 comments on "Herbal Plus Greeno... Dayang-Dayang Spa, Mont Kiara Plaza."
  1. best nyer tempat spa tuh...

    mcm best je pad akak tuh...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Dana... cubalah, tak cuba tak tau hihihi

      Delete

Dear all ~ Thank you for reading. Feel free to leave your comments here. Happy to hear your thoughts :)