hilmirdadaud.blogspot.my

Cerita bergambar di Pavilion.

| On
May 10, 2015
Assalammualaikum dan Salam Sejahtera..

Pagi tadi gi bank Standart Chartered ... dah alang-alang sampai situ terus menyinggah Pavilion.

 Setiap kali lalu kat Toast Box tu mesti ramai... klu ramai yang beratur sedaplah agaknya tu. Nampak nasi lemak... harga RM3.50. Ada yang beli sampai 4 alaaa nasi lemak tu macam nasi lemak bungkus yg biasa tu. Amy pun beli lah walaupun mahal 4 pulak tu tapi pastu menyesal... rasanya adehhh sedap lagi nasi lemak yg kat tepi jln rumah Amy tu RM1 aje n sama saiz.


Pantang nampak... nak bergambar aje. 
Anak amy skang gi mana2 pun lebih suka pakai selipar jepun... senang katanya nak gi surau atau toilet... Amy pun tak kata apa, ramai yang pakai selipar jepun pun.


Tokyo Street... Amy suka gi sini, ia membuat Amy teringat semula kenangan masa duk kat Yokohama dulu.



 Amy suka kedai ni... Amy suka yang kaler hijau tu.



Konon nak gi Daiso tapi ramai pulak orang... malas nak masuk. Jalan-jalan lagi pastu balik.


Iklan tak berbayar..



DAO kata kalau nak jual...
Jual benda yang boleh MEMBERI NILAI TAMBAH $$$ kepada orang lain!

YES! Saya pilih PAD HERBAL PLUS!
1. PAD HALAL yang boleh dipakai tanpa was2.
(SAHAM AKHIRAT)
2. Harganya mampu milik!
RM13 utk sebulan.

Sehari sekali makan kat kedai pun dah habis RM20.
3⃣PRODUK LAKU KERAS!
Sebulan boleh habis 90 BUNDLE!
4⃣TIDAK BERMUSIM!
Setiap hari ada orang period,ada orang bersalin berpantang.
5⃣TIDAK ROSAK sehingga 3 TAHUN!
Tak macam kuih raya ..tahan sebulan lepas tu berkulat..nak buat kuih raya sampai tak tidur malam.

*eh...banyak lagi lah..
dah la RINGAN!
tak payah bukak kedai!
Allah...Paling best DAPAT TOLONG ORANG!
DAPAT PI UMRAH FREE!
DAPAT PI UMRAH FREE!
DAPAT PI UMRAH FREE!
#MOBILE_STOKIST
#PADHERBALPLUS
#HERBALPLUS

Whatsapp 019-2253200..

Be First to Post Comment !
Post a Comment

Dear all ~ Thank you for reading. Feel free to leave your comments here. Happy to hear your thoughts :)