hilmirdadaud.blogspot.my

Preventing maintenance atau Breakdown maintenance...

| On
May 20, 2015
Assalammualaikum dan Salam Sejahtera...

Tajuk macam tak kena aje kan... hehehe. Sabtu lepas Amy gi kelas Greeno kat opis Puchong. Kelas tak selalu diadakan.. jadi bila ada tu kena ambik sempatan tambah ilmu mengenai produk.


Mr Lye kata salur darah dalam badan kita umpama highway dan paip air. Dua-dua kena buat maintenance mcm tu juga salur darah kita. Ramai yang buat breakdown maintenance tapi kurang yg buat preventing maintenance. Dah masuk hospital baru nak berubat.

Kalau paip air ada banyak karat mcm dlm gambar tu... mesti aliran air tak lancar mcm tu juga salur darah kita. Kalau ada banyak road block kat dlm tu camner nak lancar dah lah salur darah kita tu kecik aje. 

 Amy Amily, Miza, Auntie Baini dan Amy yg dah semakin membesar hahaha..


 Bergambar dengan Miza..
Miza ni blog reader Amy... mula-mula beli Herbal Plus untuk kegunaan sendiri tapi tak sempat nak pakai dah abis kena jual.. pastu dia terpaksa menjadi agen.

Kami tak pernah berjumpa sebelum ni... hanya berwhatsapp aje, berborak hari hari mcm dah lama kenal... akhirnya dengan izin Allah swt, kami bertemu di Greeno.


Ramai yg tidak dapat hadir kerana faktor jarak. Cuma Miza dr Batu Pahat dan Kak Mim dr Terengganu yg dapat datang... kami yg lain ni dekat2 KL aje.




Be First to Post Comment !
Post a Comment

Dear all ~ Thank you for reading. Feel free to leave your comments here. Happy to hear your thoughts :)