hilmirdadaud.blogspot.my

SPECIAL PROMO 1/8/2015

| On
July 28, 2015
Sebelum ni promosi beli 4 bundle free 1 bundle tapi yang ni beli 3 bundle free 1 bundle.


KENAPA PERLU SIMPAN STOK?

Bisnes anda adalah berasaskan produk.
Produk anda adalah aset bisnes anda.
Ada orang beriya2 bercerita tentang kebaikan produk mereka tetapi tidak dapat dijual kerana hanya ada 'sample' atau demo sahaja. 
Ada orang suka viral kan kebaikan dan kesaksian produk, ada yang PM tanya tapi tak berani 'close' sebab stok tak ada di tangan.
Ada orang langsung tak mahu promosi kan kebaikan sebab tak pernah pun cuba, maknanya stok sendiri pun tak ada... macam mana nak jual.
Jika anda ke kedai runcit yang anda pergi nak beli barang tapi tak ada, sanggupkah anda tunggu 2 3 hari dan datang semula untuk beli atau cari barang tersebut di kedai lain?

Tetapi yang lebih rasionalnya anda akan mendesak diri anda untuk menjual produk kerana adanya stok yang banyak di tangan.
Memang sejauh mana anda pergi, sebesar mana bisnes anda, anda mesti simpan stok... kerana pada masa itu permintaan tinggi dan mulanya dari sekarang.
Orang suka pergi kedai yang tak pernah kehabisan stok. 

Kecuali anda langsung tak 'buka kedai'... jadi, pakailah sendiri.... 

Ambil peluang menjadi pengguna dan usahawan bijak hari Sabtu nanti.
Pm Amy  ye untuk order 0192253200
Be First to Post Comment !
Post a Comment

Dear all ~ Thank you for reading. Feel free to leave your comments here. Happy to hear your thoughts :)