hilmirdadaud.blogspot.my

Cerita hujung minggu yang dah basi..

| On
August 21, 2015
Assalammualaikum dan Salam Sejahtera...

Seperti biasa hari Sabtu Ahad memang tak lekat kat rumah... hihihi. Pagi Sabtu lepas Amy jumpa sorang lagi blog reader Amy yang tak lepaskan peluang rebut Promosi Beli 20 bungkus Free 5 bungkus kat SOGO.

Al kisahnya kami janji nak jumpa kat Secret Recipe... sekali sampai tengok Secret Recipe dah tukar jadi The Loaf. Lama gila dah tak ke sana pandai pandai berjanji kat tempat yang dah tak ada hihihi.



Selfie sekejap... merasmikan skirt Ashhanas yang dah lama beli baru nak pakai.


Testimoni Terbaru Herbal Plus..

Best pakai Herbal Plus ni... luka pun cepat baik. Kakak-kakak dan adik-adik yang bakal bersalin tak lama lagi, jangan lupa dapatkan Herbal Plus utk bekalan masa dalam pantang tau...

Boleh dapatkan dari agen yang terdekat tak pun order aje dari Amy aje hihihi.


Nisa... agen Herbal Plus Sentul.
Selamat datang ke keluarga Greeno... Nisa.

 Leaps dating ngan Nisa ... kami ke Pavilion pulak. Saja cuci mata.
Amy suka kete tu nampak macam mata aje lampu dia.


Hari Ahad keluar lambat sikit.. tak kemana pun gi Tesco Ampang aje beli barang dapur.


Kononnya sementara tunggu anak-anak gunting rambut... mamanya nak mengopi jap kat Secret Recipe tu tak sempat minum kopi lagi budak budak tu dah sampai. Laju betul tukang gunting rambut tu gunting rambut.

Bila order 1 slice sorang tak habis bila suruh share tak cukup pulak... macam macam.







Be First to Post Comment !
Post a Comment

Dear all ~ Thank you for reading. Feel free to leave your comments here. Happy to hear your thoughts :)