hilmirdadaud.blogspot.my

Herbal Plus Mix Bundle...

| On
August 27, 2015
Assalammualaikum dan Salam Sejahtera...



1 BUNDLE MIX MACAM2 KORANG DAPAT....

*4 BUNGKUS PANTYLINE
*4 BUNGKUS PAD SIANG
*2 BUNGKUS PAD MALAM

Harga: RM138 termasuk pos..

Nak Diskaun... boleh, Amy beri pada yang benar benar berminat sahaja.

Setiap jenis herbal plus ade fungsinye;
> PAD MALAM ( BIRU ) sesuai untuk siapa :
- ibu dalam pantang ( harap para suami ambil perhatian ) untuk kesihatan dan tenaga semasa dalam pantang
- wanita yang dah bersuami ( memberi kesihatan rahim yang optima ) untuk kebahagiaan rumahtangga
- wanita yang heavy period
- wanita berbadan besar ( lebih selesa )

>PAD SIANG ( PINK ) sesuai untuk siapa :
- gadis remaja bermula seawal period pertama ( pentingnya pencegahan awal )
- wanita bertubuh kecil dan tidak heavy period ( pilihan individu )
- mereka yang menghadapi masalah kesihatan seperti kencing manis ( balut pada tempat luka / bengkak) + golden clam + springlife
- menurunkan suhu panas demam ( basahkan sedikit dan tampal di tempat yang panas - dahi , dada , dan tulang belakang )

>PANTYLINER ( HIJAU ) sesuai untuk siapa :
- kegunaan setiap hari untuk penjagaan kesihatan
- wanita @ gadis dengan masalah keputihan , senggugut dan masalah sakit puan yang lain
- lelaki & wanita yang mempunyai masalah kencing tak lawas , angin pasang , buasir dan gatal2
- lelaki dan wanita yang aktif bersukan ( tampal dalam kasut ) untuk lebih bertenaga
- pelajar @ pekerja yang sering berdiri & berjalan jauh( tampal dalam kasut / pada sandal )
- warga emas yang mempunyai masalah kerap kencing / kencing tak lawas
- mereka yang mempunyai masalah batu karang ( ambil bersama golden clam + springlife )
HAAAA.....kan bestkan......dalam 1 bundle mcm2 dapat...

NAK CANTIK , NAK SIHAT , JAGALAH KESIHATAN TUBUH BADAN DARI DALAM .

Whatsapp Amy 019-2253200



Be First to Post Comment !
Post a Comment

Dear all ~ Thank you for reading. Feel free to leave your comments here. Happy to hear your thoughts :)