hilmirdadaud.blogspot.my

Mix bundle Herbal Plus..

| On
August 07, 2015
Assalammualaikum dan Salam Sejahtera..

Hari ni Amy nak share tentang mix bundle herbal plus. Mix bundle ni boleh buat stok 2 bulan. Boleh juga buat persedian untuk lepas bersalin. Kalau nak jual pun boleh jugak.



1 bundle mix ni macam macam dapat :

*4 BUNGKUS PANTYLINE
*4 BUNGKUS PAD SIANG
*2 BUNGKUS PAD MALAM
Setiap jenis herbal plus ade fungsinye...

> PAD MALAM ( BIRU ) sesuai untuk siapa :
- ibu dalam pantang ( harap para suami ambil perhatian ) untuk kesihatan dan tenaga semasa dalam pantang
- wanita yang dah bersuami ( memberi kesihatan rahim yang optima ) untuk kebahagiaan rumahtangga
- wanita yang heavy period
- wanita berbadan besar ( lebih selesa )

PAD SIANG ( PINK ) sesuai untuk siapa :
- gadis remaja bermula seawal period pertama ( pentingnya pencegahan awal )
- wanita bertubuh kecil dan tidak heavy period ( pilihan individu )
- mereka yang menghadapi masalah kesihatan seperti kencing manis ( balut pada tempat luka / bengkak ) + golden clam + springlife
- menurunkan suhu panas demam ( basahkan sedikit dan tampal di tempat yang panas - dahi , dada , dan tulang belakang )

PANTYLINER ( HIJAU ) sesuai untuk siapa :
- kegunaan setiap hari untuk penjagaan kesihatan
- wanita @ gadis dengan masalah keputihan , senggugut dan masalah sakit puan yang lain
- lelaki & wanita yang mempunyai masalah kencing tak lawas , angin pasang , buasir dan gatal2
- lelaki dan wanita yang aktif bersukan ( tampal dalam kasut ) untuk lebih bertenaga
- pelajar @ pekerja yang sering berdiri & berjalan jauh( tampal dalam kasut / pada sandal )
- warga emas yang mempunyai masalah kerap kencing / kencing tak lawas
- mereka yang mempunyai masalah batu karang ( ambil bersama golden clam + springlife )

HAAAA.....kan bestkan......dalam 1 bundle mcm2 dapat...

1 bundle RM130 
2 bundle RM234
                           - Free membership seumur hidup
                           - Baucer RM5
                           - sudah layak untuk mengedar Herbal Plus.

p/s: harga tidak termasuk kos pos.
                 

PROMOSI...
BELI 4 BUNDLE FREE 1 BUNDLE NIGHT USE.


NAK CANTIK , NAK SIHAT , JAGALAH KESIHATAN TUBUH BADAN DARI DALAM .

Whatsapp Amy 0192253200

Be First to Post Comment !
Post a Comment

Dear all ~ Thank you for reading. Feel free to leave your comments here. Happy to hear your thoughts :)