hilmirdadaud.blogspot.my

Ashhannas@Kota Tinggi Sale... jom cuci mata.

| On
September 04, 2015
Assalammualaikum... Salam Jumaat.

Amy just nak share tentang Ashhannas Sale kat Kota Tinggi. Mesti Ramai yang dah tau kan..hehehe. Amy pun baru tau sebenarnya... tengok kat IG.

Jauh benar Amy ketinggalan... baru tahu kita boleh kirim barang kat Personal Shopper aje. Selama ni Amy hanya tahu kita gi beli sendiri dan online... pasal PS tak tau. Adehhh.



Cantik tak? Amy suka semua hehehe...
yang ni Lace skirt.




Jadi rambang mata pulak... nasib baik jauh.



Baju ni pun nampak cantik... ada banyak lagi kaler, Amy tepek satu ajelah ye.





Seluar pun ada macam macam kaler ... 





Amy paling suka yang ni...

Yang ni pun ada banyak kaler. Tak silap Amy harga dia sebelum ni RM2++ tapi harga esok RM100. Dulu Amy nak beli Jezmine ni tak dapat, kejap aje habis.




Skirt lagi...

Amy tepek sikit aje kat sini, kalau nak cuci mata bolehlah gi tengok kat IG dia.

2 comments on "Ashhannas@Kota Tinggi Sale... jom cuci mata."
  1. cantiknyaaa.. nangisss tengok.

    ReplyDelete
  2. Ini kalau anak dara kakak tahu mahu merengek nak pergi ni..

    ReplyDelete

Dear all ~ Thank you for reading. Feel free to leave your comments here. Happy to hear your thoughts :)