hilmirdadaud.blogspot.my

Tudung Ruffle... Akhirnya sampai jugak.

| On
September 15, 2015

Assalamualaikum dan Salam Sejahtera...

Akhirnya sampai juga Tudung Ruffle yang Amy beli online kat website Tudung Ruffle tu. Lambat sangat dapat tapi alhamdulillah dapat juga akhirnya.


Amy berkenan sebab tudung ni tudung bawal kalau shawl tu Amy tak pandai nak pakai hehehe.

Amy order 27 Ogos 2015 dan bayar guna m2u masa tu jugak tapi bila Amy cek kat akaun di website depa... status masih queue. Sampai hari ni pun masih queue walaupun barang dah sampai ke tangan.


Selepas satu minggu ... 3 sept, tracking no keluar kat FB Tudung Ruffle... tapi bila cek " No record Found"





Minggu lepas Amy whatsapp depa,  depa kata cuba lagi esok... aikkk.

Lepas tu Amy pun malas nak tanya lagi dah... tracking no pun tak cek dah tup tup hari Jumaat sampai... Alhamdulillah.

Rupanya ramai kat Fb komplain hal yang sama jugak... 




Inilah tudung yang Amy beli tu... 






Be First to Post Comment !
Post a Comment

Dear all ~ Thank you for reading. Feel free to leave your comments here. Happy to hear your thoughts :)