hilmirdadaud.blogspot.my

Sunburn in Lisbon... Sintra-Lisbon.

| On
October 24, 2015
Assalammualaikum dan Salam Sejahtera..

Nasib baik kita orang sampai aje train station train dah ada kalau tak tak taulah lepas tu ada train lagi ke tak.


bercuti di Portugal

Asyik berselfie aje kita orang kan hehehe.



bercuti di Portugal

Kami turun kat station Rossio dan keluar aje ada restoran Radores dan Starbucks.

bercuti di Portugal

Ternampak pulak papan iklan ni ha ... 


bercuti di Portugal

Nun di sebarang sana yang kaler pink tu ... Hardrock cafe.


bercuti di Portugal

Tadaaaa ... Hard Rock Cafe Lisbua.
Hard Rock Cafe kat KL ni tak pernah singgah pun lalu pun buat mcm tak nampak aje.


Amy beli t-shirt untuk anak-anak sbg hadiah, biar happy sikit diorang lepas kena tinggal. Dapat VAT 8 euro... jadilah.


bercuti di Portugal

bercuti di Portugal

Tak tau bangunan apa tapi cantik.

Rupanya sebaris dengan HRC sebelah kiri tempat kita orang keluar dari metro pagi tu. Dah tak larat nak jalan dah kitaorang terus balik hostel. 
Be First to Post Comment !
Post a Comment

Dear all ~ Thank you for reading. Feel free to leave your comments here. Happy to hear your thoughts :)