hilmirdadaud.blogspot.my

Red velvet setahun sekali

| On
November 28, 2015

Assalammualaikum dan Salam Sejahtera...

Dah lama teringin nak buat RV akhirnya dapat juga buat sebelum cuti sekolah bermula. Hari baru keluar gambar-gambar ni dari draf tu. 




Resepi seperti biasa dari blog kak Azlita. Kali ni kek ni ambik masa lama nak habis sebabnya anak-anak amy dah tak berapa nak makan dah kek-kek ni. 

Mungkin masa diorang kecik-kecik dulu, mamanya asyik membaking aje... pantang resepi baru aje semua ditestnya sampaikan masuk rumah aje bau kek, mana tak jemu hehehe.


Amy suka tengok dia merenggang sendiri dari loyang.



Lain kali kena buat separuh dari resepi ni...

Resepi Red Velvet ni boleh ambil di sini.

Berbaloi kalau buat sendiri kek ni boleh makan berulang kali, kos bahannya pun murah aje kecuali cheese. Nak sedap gunalah yang mahal sikit hihihi. Kalau beli Secret Recipe satu slice dah berapa kan... tapi Amy pun kadang-kadang kalau sorang aje yang nak makan pun Amy beli aje kat sana.




nota kaki : Jaga anak-anak khatan ni sampai demam pulak...




1 comment on "Red velvet setahun sekali"
  1. suka sgt RV tp nk wat tak reti pulak..kena belajar ni

    ReplyDelete

Dear all ~ Thank you for reading. Feel free to leave your comments here. Happy to hear your thoughts :)